Грабвайте отново чадърите, не е първоаприлска шега

Автор: Ния Прелджич
Коментари (0)
09:45 / 01.04.2023
615
Днес облачността ще бъде променлива, по-често значителна. Преди обяд, главно в Северозападна България ще има валежи от дъжд, а в следобедните часове ще превали и в останалата част от страната. Вечерта на места валежите ще са интензивни и придружени с гръмотевици. Ще духа до умерен югозападен вятър, който след обяд ще започне да се ориентира от запад. Ще се задържи топло с максимални температури между 18° и 23°, в София - около 18°. Това съобщи за "Фокус" дежурният синоптик от НИМХ Красимир Стоев.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Вечерта и през нощта срещу неделя ще има валежи от дъжд, в отделни райони и ще прегърми. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 18° и 22°, по-ниски - между 12° и 15°, ще са на север от нос Калиакра. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е значителна, след обяд на много места ще има валежи от дъжд, над 2200 метра - от сняг; в отделни райони и ще прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 6°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца - още ще се понижи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).