Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:50 / 31.03.2022
2274
Моделки обират дамски чанти по скъпарски барове и дискотеки. Тъй като красавиците се стремят да изкарат още пари, като слязат от подиума, работят и като хостеси и сервитьорки само във ВИП заведения, където правят и ударите, защото имат достъп до изключително богати клиенти.

Последният случай е отпреди няколко дни и за него алармира пред "Телеграф“ жертвата им Емануела Валентинова. Тя качи и лицата на крадлите в профила си, както и запис от камера как й бъркат в чантата. Хубавиците обират клиентите най-безцеремонно. Схемата им е като извадена от сценарий на филм. В социалните мрежи демонстрират лъскав живот, зад който обаче се крие престъплението.

Емануела Валентинова разказа, че във въпросната вечер се забавлявала с приятели в столичен скъпарски бар, където последното нещо, което клиентите очакват е, че хостесата дебне зад гърба им.

Изпечените крадли чакат градуса на настроението да се вдигне и в разгара на купона започват обикалят сепаретата и да си присвояват лъскави вещи - чанти, портмонета и очила са сред най-предпочитаните.

"В схемата са поне 4 човека“, разказа Емануела. Момичето установява, че чантата му липсва. Очевидно крадлите са разчитали на това, че клиентите са пияни и няма да забележат липсите, но в конкретния случай правят грешка.

Емануела търси съдействие първо от заведението и с тяхна помощ свалят кадрите от камерите, които ясно са заснели инцидента. В малките часове на нощта сръчните хостеси включат схемата си в действие. Едната отвлича вниманието, а другата взима чантата зад гърба на нищо неподозиращите клиенти, малко по-късно я изнася от бара, трета пък я прибира в колата си. От камерите момичето успява да разпознае извършителите. Така се установява, че става дума за Весела Йорданова, която работи като хостеса и аверката й Симона Нолчева.

Двете момичета са откарани в криминална полиция и след 6 часа разпити най-накрая Весела си признава за извършеното и дори връща чантата, от която липсват всичките пари и едни слънчеви очила. Според източници на "Телеграф“ групата е действала по тази схема от поне една година, като през лятото обикаляли и оборотни заведения по морския бряг.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
30.03.2022 Джулиана Гани за пореден път "захапа" бившия си, нарече го издънка
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).