Пловдивчанин, спечелил "Мистър Вселена", с ценен съвет!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:31 / 16.01.2021
857
Преди няколко седмици Иван Булкин стана "Super Model Universe 2020" на конкурс, който трябваше да се проведе в Малайзия, но заради пандемията бе в онлайн формат. 26-годишният пловдивчанин е републикански шампион по лека атлетика и вече има подобни признания – "Мистър БГ атлетика“ (2016) и "Мистър Пловдив“ (2019).

"Конкурсът Super Model Universe се провежда от пет години. Имаше участници от над 20 държави. След първия тур останахме пет момчета и пет момичета, като накрая аз спечелих при мъжете“ – сподели Иван Булкин в "Тази събота и неделя“.

Той тренира лека атлетика от 13-годишен, което е сравнително късен старт. На пистата за първи път го е завел негов приятел. Сега Иван учи спортна педагогика в Пловдивския университет, след което смята да се насочи към НСА.

Участието му в конкурси за красота започва на шега със спечелването на "Мистър БГ атлетика“ (2016). В началото се притеснява от фотосесиите, но сега съчетава успешно тренировките с модните ангажименти.

Иван Булкин работи във фирма за хранителни стоки. Тренира след работа, като си дава почивка само в неделя. От 15 години хобито му е да реди пъзели. Голяма част от тях той оформя в рамки и слага по стените, а останалите стоят под леглото му.

Засега пловдивчанинът няма планове за участие в други конкурси, а по-късно днес ще се състезава в международния лекоатлетически турнир "Академик“. Това е най-старият турнир в Европа на закрито.

Относно хранителния режим Иван сподели, че сладкото не му е страст, но му е трудно да ограничава газираните напитки. Той посъветва младите спортисти да наблягат на естествените храни и да избягват химическите продукти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).