Радко май забрави дъщерята на Глория

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:22 / 14.12.2020
1471
С ново гадже се похвали чалга певецът Радко Петков. Победителят в "Гласът на България", който премина от рокаджийската музика към кръшния жанр, призна, че има човек до себе си.

"Щастлив съм! Влюбен съм", заяви смело изпълнителят, но категорично отказва да разкрие името на изгората си. Той предпочита да запази подробностите за себе си, защото по негови думи щастието обича тишината. Затова и още не си е пуснал снимка с любимата, тъй като смята, че човешката завист и злоба могат да доведат до крах на отношенията им.

Преди време Радко нашумя с връзката си с дъщерята на Глория - Симона Загорова. Двамата така и не оповестиха дали имат връзка официално, но трудно прикриваха искрите помежду си. Влюбените не спираха да заливат социалните мрежи с техни общи снимки, а щастието им бе изписано на лицата. Симона и Радко се запознаха точно в певческия формат "Гласът на България". Приятелството и подкрепата между двамата младежи бяха повече от видни и силни. След края на риалитито те продължиха да поддържат контакт, като все по-често можеха да бъдат видени заедно.

Според запознати в началото гласовитите младежи наистина са били само приятели. Химията между тях настъпва постепенно. Скоро след края на състезанието за певци Симона изненадващо прекъсна взаимоотношенията си с дългогодишния си приятел и остана сама. И тогава на хоризонта се появи Петков.

В момента Симона си има друг сериозен приятел, а и Радко решил да продължи напред, като отново е влюбен. Преди повече от година той реши да обърне гръб на рокаджийските парчета, с които стана популярен, и стана част от империята на Митко Пайнера, след като спечели кастинг, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).