Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Проблемът с мургавите просяци в Бургас излиза извън контрол! Ето какво решение се предлага
Автор: Екип Burgas24.bg 12:44 / 31.08.2016Коментари (5)8022
© Burgas24.bg
Проблемът с циганите, които просят и рекетират бургазлии за пари, вече излиза извън контрол, сигнализират от Организацията за закрила на българските граждани. В тази връзка патриотите от ОЗБГ настояват просията на територията на град Бургас да бъде обявена за противозаконна.

Те са входирали писмо до кмета Димитър Николов и председателя на Общинския съвет Костантин Луков. Ето за какво настояват от организацията:

- На територията на град Бургас дейността просия да бъде обявена за противозаконна;

- При локализиране на лица, извършващи дейността просия, те да бъдат щателно проверявани и да им се отнемат всички налични парични средства и скъпоценности в полза на държавата;

- Всеки, който по някакъв начин подпомага и/или има друго участие в тази дейност, също да подлежи на законна санкция.

"От Вас зависи дали прекрасният ни град ще продължи да се развива в правилна посока или не. Вярваме, че решенията Ви по направеното предложение ще са удовлетворителни за всички живущи на територията на град Бургас", се казва още в писмото от ОЗБГ.

Маждувременно читател на Burgas24.bg изпрати видео, от което се вижда как мургава женица обикаля кафетата по "Александровска" и протяга шепи. Тя е една от най-често срещаните в центъра на града, като впечатление прави агресивното й поведение.

"Днес ме спря няколко пъти. Препоръчах й да отиде да се хване на работа, като останалите хора. Само просъска нещо и се отдалечи. След няколко часа я забелязах да си брои плячката. Със сигурност припечелва повече от хората, които се трудят по осем часа всеки ден. Когато се опитахме да я снимаме, ни подгони да ни бие. На помощ ни се притече случаен минувач, иначе не ми се мисли какво щеше да се случи", разказа нашият читател.

За жалост инциденти като този стават почти ежедневно дори в най-добрия град за живеене. Кокетната някога градинка до Старата поща отдавна се е превърнала в свърталище на проститутки, просяци и наркомани, откъдето те е страх да минеш дори посред бял ден. Там, в храстите парите си заработва емблематичната труженичка Мария, която девет месеца по-късно изхвърля плода си на същото място, където го е заченала. И какво от това, че детската площадка е само на няколко метра от градинката - там денонощно можете да видите как цигани дишат лепило или вадят нож за една цигара.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.08.2016 г.
+1
 
 
И защо в полза на държавата , а не на града ????? Пак шопи да лапат пари , че ние се разправяме с цигани ? Аз ли съм тъп или нещо не ми се връзва ?????
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Хороскоп за деня
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Български тенис
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: