Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Собственици на магазин в центъра погнаха кафене заради пропуснати ползи
Автор: Екип Burgas24.bg 14:55 / 24.02.2016Коментари (13)7094
© Burgas24.bg
От магазин, разположен на ул. "Александровска" в Бургас твърдят, че масите на кафене "Фреш", намиращо се в близост, ограничават потока от хора, които могат да посетят търговския им обект. Неговият управител е входирал писмо до зам.-кмета Чанка Коралска с копие до председателя на Общинския съвет-Бургас, с молба за съдействие, установи справка на Burgas24.bg.

В жалбата се посочва, че от четири години от кафето се поставят трети ред маси и чадъри на тротоара, в следствие на което се ограничава силно достъпа на потока от хора до магазина. "Представляваното от мен дружество търпи всекидневни вреди, изразяващи се в пропуснати ползи, поради ограничаването на достъпа на клиенти до магазина", жалва се управителят на обекта.

В писмото се посочва още, че през 2013, 2014 и 2015 г. са подавани жалби с идентично съдържание до Община Бургас. В отговорите обаче се посочвал обект, находящ се на ул. "Александър Велики" 2, а не за управлявания от него магазин, намиращ се на "Александровска" 52.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.03.2016 г.
0
 
 
Не знам какво толкова му харесват на това кафе и до кога бургазлията ще търси място да клюкари.Кафето е супер долнопробено.
0
 
 
Абе малко се пада в сянката да ти кажа :)
на 25.02.2016 г.
-1
 
 
Напълно подкрепям собствeниците на магазините. Масите на въпросното кафе буквално препречват възможността за движение встрани от "Александровска". А да и Фреш не е едно от най-хубавите кафета в града. Фреш е бонбонен рай за сваляне на ученички, каквито бяха Бродуей и Бакарди навремето. Всички отиват там за да си покажат новите анцузи там, а най-интересното, на което са способни клиентите му е сбиване. Търговията в централната част на града замира. И единственото, което никне са нови кафета, където комплексирани чичковски с късно осъзнат сексуален нагон и нередовни ученици си губят времето. Това е Бургас, а не Тополовград.
0
 
 
Аз лятото работя, имам друго в предвид .. Вярно е , че който търси намира .., но има и още нещо много важно за летния сезон ...Случайните минувачи , не редовните клиенти..., те също са много важна част от оборота на магазина ! Сигурна съм , че ако преди това кафе има една голяма сергия с дрехи или незнам какво друго , няма да има мир ... Това е ! Трябва да има колегиалност между търговците !
0
 
 
Много е лесно отстрани да се съдят хората ... Когато имате магазин , и до него на пред в 3 реда последователно са разположени маси , а лятно време се отворят и чадъри ..., със сигурност ще го подминават това малко магазинче ... И разстоянието между заведението и магазинчето е не повече от 3 метра , така че ...гадно е !!!! Поставете се на мястото на собственика..., и тогава съдете !
0
 
 
На някой хора май не им е известно , че всички заведения си плащат наем към общината за поставените маси . Ако са пред вратата на магазина или пред него въпросът е друг ... КЪДЕ СА МАСИТЕ ?????? Разочарована съм, много съм разочарована от хората, от българите - познати и непознати! Жалко е да си толкова злобен, да си лишен от човечност в живота!
0
 
 
Чисто по детски, наивно и чисто, все се питам "защо си толкова злобен, българино?" и така и не разбрах къде се крие разковничето и проблема. Непрекъснато мрънкане, оплакване... гледане в чуждата чинийка. Все повече се убеждавам, че ако си паднал на земята и лежиш, не само че няма да ти подадат ръка, но и ще минат и ще те стъпчат, за да не можеш да станеш! ЕДНИ МАСИ ПРЕЧЕЛИ НА ПОТОКА ОТ ХОРА , ТОВА Е СМЕШНО .....
0
 
 
Само не разбрах , как пречат масите на кафето , на магазин , който е на 10 метра от него ... или клиентите които са тръгнали да пазаруват от магазина , сядат в кафето и забравят за къ де са тръгнали . Ейййй тази злоба и завист няма край , толкова сте смешни !
0
 
 
ФРЕШ е едно от най-хубавите кафета в града , ако разрешат да си разпростре масите до общината , хората ще са доволни !
0
 
 
Злобата ви , няма край ..... Жалки сте , ако мислите така , че масите , ще попречат на тези които са решили да посетят магазинете ви !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България и Войната в Украйна
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: