Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Същински екшън в бургаски бутик при опит за връщане на стока
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 30.06.2015Коментари (19)8590
©
Тук има:
Див екшън се разигра в бутик в мол "Галерия Бургас", заради опит на рускиня да върне закупена предния ден стока. Причината за истинска женска война между търговка и купувачка, достойна за сюжет на филм, е панталон на цена 210 лева, който чуждестранната клиентка иска да върне обратно и да й се възстановят парите.

Видеото, заснето очевидно от недоволната рускиня, се разпространява вече в социалната мрежа с рускоговорящи потребители.

"Излизай веднага от магазина ми, махай се, ще те наритам. Да не съм те видяла, ако искаш - извикай полиция. Не мога да се разправям с такива като вас, ако всички идват и връщат. Заминавайте, за да не извикам бодигарда. Ще се научите, че идвате в бутик, тук не се взима и не се връща. Иначе - отивайте в "Зара", крещи търговската от магазина, в който има иначе изискани дамски дрехи. Очевидно руската клиентка е била подготвена за подобен скандал, защото тя се опитва да сдържи тона, а цялата р

азправия е заснета чинно от камерата на телефон, съобщава "Флагман".

"Прекрасно" и "Что вы делаете?", пита смирено рускинята, но не отстъпва от магазина, въпреки хвърлената на пода торбичка с покупката. Не е ясно дали преди да закупи стоката, тя я е изпробвала и каква е действителната причина да иска да й се възстановят парите.

Търговката е изнервена до краен предел, което показва, че явно не е първия й сблъсък с подобни клиенти.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.07.2015 г.
0
 
 
Всички Вие които нападате българката,отидете вземете си едно тоалетче за добра сума ,изкарайте си партито и на другия ден отидете да го върнете защото не Ви ставало.Така може я сватба ,я бал да си направите.Айде моля Ви се.Така и телевизори си вземат,а когато си тръгват ги връщат и казват, че покупката е грешна.Че държанието на продавачката е селско-факт.
Aнонимен
на 01.07.2015 г.
0
 
 
Типичната селянка - не стига, че руснаците им правят огромна част от оборота, ами се държат към тях по този начин! Имала била малък бутЙИк хахахаха не мога!
+1
 
 
в Америка може да върнеш и гума в магазин за дрехи:)))) Nordsrom
0
 
 
Тази патка, като неможе да работи с хора, хайде в някоя ферма. Добре дошли на почивка в България, да са ви яки гърбините, че дерат кожи в токива магазинчета като този.
0
 
 
Яко ... чудя се що не е по анцуг в "бутика" ! :O :-D
0
 
 
Добре, че не се унижава да и говори на руски.... А тъпата овца защо не е пробвала панталона, пък после врещи, че не и става?
0
 
 
Каква е тая продавачка,нещо яко и хлопа дъската!А и по закон имаш право да връщаш стока!
0
 
 
Ако е от Турция добре " а може да е от Китай да са лукс парцалките
на 30.06.2015 г.
+1
 
 
Хахаха някакви хора пишат някакви работи, някакви хора слагат някакви минуси. Няма как да объркаме георграфските ширини. Тук живеем в земята на честните търговци, които много се ядосват като им връщаш перфектните стоки. Браво на магазинерката ! Правил съм 3 такива панаира в 3 различни ( по естество и характер ) магазина, всеки път получавах подобно отношение. Но щом и руснаците получават такова, а те са нахални- БРАВО ! БРАВО НА МАГАЗИНЕРКАТА, ЧЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО ПАЧА И С РУСНАЦИТЕ. Сигурен съм, че ако това беше българин - щеше да го рацелува. Така се прави търговия ! Така се прави туризъм! Да третираме хората като свине определено печели позиции. П.П. Не сме нито толкова лоши, нито толкова мързеливи хора, но уви ние СМЕ НАЙ-ЛОШИТЕ ТЪРГОВЦИ В ЕВРОПА. Другият път и препоръчва да отиде в Турция на руската гражданка. Ще отиде да си върне панталона и ще излезе с 4 торби дрехи и пак ще се върне да търси други стоки. А тази патица е за КЗП. Жалкото е ,че и в КЗП е пълно с патици.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: