Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквано големи финансови постъпления за една зодия в почивния ден
Автор: Екип Burgas24.bg 10:22 / 01.01.2021Коментари (0)2375
©
Дневен хороскоп за 01.01, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Честита Нова година! Обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца. Внимателно започнете подготовката днес, въпреки че деня е празничен и почивен и че ще има забавяне, но успеха ще бъде с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие. Появата на влиятелни хора, ще ви изненада с неочаквано предложение за нова работа. Внимателно го обмислете, защото може да преобърне изцяло личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Изяснете причината и не позволявайте нова криза в отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година! Налага се да проведете делови разговори въпреки празничния и почивен ден, които ще ви проправят пътя към успеха, но няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им. Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към хората, дори и ако не ги познавате. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се постарайте да изненадате приятно интимната си половинка с романтична вечеря за двама и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Денят е празничен и почивен и не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на гости с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби заради кражби, ако не са внимателни. Обстановката в дома ви е напрегната, заради изблиците на ревност от ваша страна. Вместо да осъзнаете своите грешки се съмнявате във верността на половинката си. Сексът няма да оправи отношенията ви. Откажете се вместо да настоявате инатливо. 

РАК

Честита Нова година! Общувате с лекота в този празничен и почивен ден. Не пропускайте да създадете нови приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, ако се налага да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото заради умората ще започнат пропуските. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование, свързано с човек от обкръжението ви, защото бързо ще го забравите. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пренебрегвате. Вечерта ще ви изненадат с приготвената с много обич романтична обстановка и интимни мигове. 

ЛЪВ

Честита Нова година! Запознанства в празничния и почивен ден и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задачи. Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. Не разчитайте, че новото ви романтично запознанство ще се превърне в трайни отношения, особено ако не сте приключили стара връзка. Не изневерявайте, ако сте семейни и искате вечерта да се отдадете не сексуални наслади.

ДЕВА

Честита Нова година! И в празничния и почивен ден ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано, често по вина на близките ви или на ваши колеги. Ако сте на ръководна позиция избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си на работното място. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка. 

ВЕЗНИ

Честита Нова година! Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех объркват плановете ви в празничния и почивен ден, но жертвата си струва. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден. Ако сте поспали сте до късно,  въпреки празнични яден следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи, за които ще ви информират по телефона, ако живеят на друго място. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. 

СКОРПИОН

Честита Нова година! Стабилността ви в празничния и почивен ден ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Трудно ще я убедите в обратното. Запазете спокойствие когато се приберете и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. Несемейните да не се отдават на секс с непознати партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година! Нежеланието ви да се съобразите с плановете на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви в празничния и почивен ден. Спешни задачи ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех. Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби. Важна стъпка в живота си ще направите, ако постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Днес трябва да кажете това на половинката си и да не допускате сексуални мигове, които отново са обвързващи ви.  

КОЗИРОГ

Честита Нова година! Ако в празничния и почивен ден сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината. В началото на годината сте осъзнали, че трябва да промените личния си живот и започвате от първия й ден с промяната. Днес сте наясно, че нещо в брака ви куца. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ВОДОЛЕЙ

Честита Нова година! Съветът ми е в празничния и почивен за много от вас ден да не се захващате с нови задачи. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и вечерта нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в този  ден. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Внимавайте да не се намесят интриганти.

РИБИ

Честита Нова година! Денят е празничен и почивен, но ви поднася изненади. Пригответе се за трудности, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти. Денят не позволява да подписвате документи. Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми. Рискувате да усложните отношенията с роднините си и интимната си половинка, ако спорите и се противопоставяте на тяхното желание да пътувате. Отказът ви трябва да е аргументиран, а не изтъкан от обидни нотки.  От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: