Новата екранна любимка Лора Георгиева - живот като криминале

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:31 / 14.01.2021
2060
Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все по-голям и по-красив. От няколко седмици насам дали ще вали, съобщава новата синоптичка Лора Георгиева, чийто живот е достоен за сериал с криминален привкус.

Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване заедно с гимнастичката Симона  Пейчева. Името й обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг - бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян.

Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора в столицата и остави нея и невръстната им дъщеричка Мишел да се справят с живота сами.

В криминалните хроники Манджуков остава известен като варненски бизнесмен и собственик на чейнджбюра, верига ресторанти, дискотеки и заведения. Приживе имаше рекордно много досъдебни производства и висящи дела. Беше заловен като част от организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари от над 22 милиона къса през 2011 г., с което е ощетил държавния бюджет с над 8 милиона лева, съобщиха тогава разследващите, пише "Ретро“.

След смъртта му Лора и детето им се прибраха да живеят в родния й Казанлък, откъдето тръгва и нейният път към славата, окичвайки се с титлата на един от най-старите конкурси за красота в България "Царица роза“. Говореше се, че вдовицата и детето на бизнесмена са наследили дълговете му, но опечалената Лора така и не се престраши да говори.

Три години по-късно тя захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият й мъж - Деан, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес Бургас. Двамата станали двойка само две години след смъртта на Боби, когато се заговори, че овдовяпата Лора мизерства. С Деан все още нямат общи наследници, а красавицата не е коментирала какво я е провокирало да възобнови телевизионната си кариера след дългогодишна пауза.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).