Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успехът е гарантиран за една зодия днес, друга трябва да положи усилия в семейните отношения
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 24.01.2021Коментари (0)2876
©
Дневен хороскоп за 24.01, неделя, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Активността на работното ви място при това в почивния ден ядосва вашите колеги, но вие имате вашите задължения в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. Откажете се от намерението да започвате ремонт посред зима. Бъдете предпазливи, особено ако трябва да поправяте покривните конструкции! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен, но ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. Ако имате сериозна връзка, но се колебаете дали да създадете семейство днес е време да вземете решение.

БЛИЗНАЦИ

На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които ви се струват нереални, но приходите за ваша изненада ще ви зарадват в почивния ден. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

РАК 

Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги, въпреки че деня е почивен. Поканете ги на работен обяд. Ако не допускате грешки успехът е с вас дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Справяте се блестящо със задълженията си на работното място в почивния ден. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обед, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да учат. Обърнете им внимание и разрешете проблемите, които им пречат. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още несемейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот. 

ДЕВА

Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте отговорно на задълбочена работа, въпреки че деня е почивен за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги. Вечерта бъдете сред семейството си и отдайте на вашите близки дължимото внимание. Не канете гости, а се отдайте на хапване и ненатоварващи ви разговори. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

 

ВЕЗНИ

Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този почивен ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени и добре премислени  инвестиции. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, а днешния ден, въпреки обещанието ви не е изключение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Начинанията в почивния ден ви носят успех, само ако сте осъзнали, че ще се справите и сте получили нужната ви подкрепа. Ако сте решили да създадете свой бизнес преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. Не взимайте кредити. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване. Нямате намерение през този ден да разговаряте и да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза. 

СТРЕЛЕЦ

Не бива да отлагате срещите свързани с професионалните ви задължения,, защото ще са успешни точно в днешния почивен ден. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

КОЗИРОГ 

Запознанствата не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи усложнения в почивния ден. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ

За да не пропилеете успешния почивен ден не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания, но се опитват да ви вредят. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате още днес. В личните ви отношения са възможни проблеми с вашите партньорите заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с моментни грубости от тяхна страна. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват. 

РИБИ

Пътуванията ви носят успех в почивния ден, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любими хора, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: