Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
България - ключов фактор в развитието на Таекуондо
Автор: Стойчо Генов 13:57 / 23.07.2020Коментари (0)1049
©
На официална церемония Президентът на Europe Professional Taekwondo Assosiation Слави Бинев връчи назначенията на председателите на професионалните федерации в две европейски държави, една от които – България.

За ръководител на Естонската Професионална Федерация бе избран Калво Салмус с дългогодишен опит в олимпийския боен спорт, както в Естония, така и на европейско ниво. Той встъпи в длъжност на 20 юли, което бе официализирано чрез онлайн церемония, на която символично му бе връчен и документа за назначението му.

Димитър Аврамов оглави Българската Професионална Таекуондо Федерация. Той е основен фактор в развитието на Таекуондо в България в качеството си на член на УС на БФТ, преподавател по таекуондо в НСА "Васил Левски“ и председател на клуб по таекуондо с много спортни постижения.

Със заявка да продължат да популяризират и усъвършенстват корейското бойно изкуство на най-високо професионално ниво, двамата новоназначени президенти на организацията за България и Естония приеха официално ангажимента към длъжността от Председателя на Pro Taekwondo за Европа и Вице президент на Световната Професионална Федерация – Слави Бинев.

Участие в събитието от страна на Таекуондо структурите в България взеха – Генералния Секретар на Europe Professional Taekwondo Assosiation - Мастер Сан Хюн Парк, Генералния Секретар на БФТ и Вицепрезидент на Europe Professional Taekwondo Federation - доктор Александър Минев, Вицепрезидентът на БФТ – Димитър Михайлов, треньорът на националния отбор – Теодор Георгиев, члена на УС на БФТ Виолета Иванова и най-добрия български съдия по таекуондо и основен административен фактор – Илия Димитров.

Припомняме, че българското оглавяване на Професионалната Таекуондо Асоциация за Европа се случи само преди два месеца на онлайн церемония, на която Президента на Световната Професионална Федрация – г-н Банг излъчи председателя на БФТ за ръководител за континент Европа. Въпреки трудностите, които ситуацията с COVID-19 създава, реалните стъпки в посока на развитието на Професионалното Таекуондо са налице.
Още по темата: общо новини по темата: 137
22.03.2024
22.03.2024
08.03.2024
07.03.2024
03.03.2024
31.01.2024
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: