Бащата на бития работник: Синът ми не е конфликтен, винаги търси консенсус

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
09:47 / 22.06.2023
660
Шокираща жестокост в производствено предприятие. 31-годишен мъж е в реанимация в областната болница в Ямбол след брутална гавра в производството на компанията "Язаки" в града.

"Възмутени сме. Не знам как може да стане такова нещо? И то е направено от хора. Много вулгарно и много грубо е бутал пистолет от компресор със сгъстен въздух в ануса на брат ми", разказа близнакът на пострадалия пред NOVA. 

"Синът ми не е конфликтен. Винаги търси консенсус. Не знам как се е стигнало до този конфликт. Синът ми е в много тежко състояние", твърди бащата на младия мъж.

"Състоянието на младия мъж, на когото беше напарвена по спешност операция се стабилизира. Но пациентът все още е в реанимация с опасност за живота. Нараняванията, които е получил, могат да оставят трайни увреждания", подчерта зам.-директорът на болницата в Ямбол доктор Валентин Вълчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Железничарите са в стачна готовност 
КРС иска по-тежки регулации – без пазарна обосновка и в противоре...
"Булгаргаз" ще съди "Газпром" заради спрените доставки през 2022 ...
Цоков: Няма ресурси в бюджета за увеличение на заплатите в универ...
Арестуваха член на Инспектората към ВСС заради сексуални намеци к...
Внимавайте при пазаруване в тази платформа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).