Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Днес една зодия трябва да обърне внимание на човека до себе си
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 26.01.2021Коментари (0)2413
©
Дневен хороскоп за вторник, 26.01, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви поредния изпълнен с приятни изживявания и професионални успехи ден. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с колегите си на работното място, дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, само защото сте уверени в себе си. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо, но не изобщо сте се замислили. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Нямате повод за притеснение през целия ден, какво и да сте планирали. Новите задачи, чието начало поставяте днес, ще ви донесат успех, признание, но и възможност, която не бива да пропускате, да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили делови срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и разочарования в личния живот. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

РАК

Въпреки, че сте самоуверени и амбицирани да се справите успешно с предизвикателствата, е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ 

Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Проведете деловите си срещи и разговори, а и късметът днес е на ваша страна, ако дейността ви е свързана с инвестиции. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

ДЕВА

Неочаквано за вас ще ви подкрепят влиятелни хора, които познавате, но сте ги молили за помощ. На успех могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

ВЕЗНИ

Постарайте се да отидете рано на работа, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти през следващата седмица.  Днес имате възможност да реализирате деловите си идеи. На работното място ви осигуряват нужното спокойствие. Не са изключени проблеми в личния ви живот, при това задълбочаващи се от седмици. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

СКОРПИОН

Днес сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши колеги, с които от години имате желание да създадете общ бизнес. Приемете отказът или тяхното съгласие без гняв или разочарование, но и без прекалена радост, но като Съдбовен знак. Не проявявайте доверчивост към деловите си партньори, за да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в спорове. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, но причината е двустранна и все още обратима. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот. 

СТРЕЛЕЦ

Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загуби. Ако се справите със задачите си и най-вече със спешните и срочните, успехът е с вас. Занимавайте се с професионалните си задължения без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа, за да не си навредите. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор и след това да съжалявате. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори. 

КОЗИРОГ 

Страдате, защото се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите желания ви депресира, това е естествено поведение, ако сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място успехът е с вас. Имате спешни служебни задачи и не бива да закъснявате за работа. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви, но се вгледайте в себе си и осъзнайте вашите грешки. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

ВОДОЛЕЙ 

Не спорете с колегите си как да разпределите задачите, които са ви поставили. Нека всеки от вас се заемете с тези, в които е най-добър. Ако имате посещение на ваши задгранични партньори, не провеждайте днес делови разговори. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, за да си спестите ревността и скандалите. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили дали чувствата ви са споделени. 

РИБИ

Вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: