Евгени Минчев отново избухна: Хора, не съм един от вас - Sorry! 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
14:58 / 12.06.2023
2167
Лорд Евгени Минчев отново избухна в социалните мрежи, научи Varna24.bg. Той публикува доста интересен текст, който започва така: "Хора, не съм един от вас. Sorry". Качваме целия пост без редакторска намеса сега:

Хора, не съм един от вас. Sorry.

Едно е да си гей, друго-да си джендър еничар.

Лорд Евгени Минчев

/лично мнение/

Не ми дреме има ли гей парад или няма. Въпросът е кой е на този гей парад и кого обществото ще припознае след подобни изяви. Има ли сред тези манифестиращи отлични лекари, учители, научни работници, поети и интелектуалци. Има ли политици, заявили различната си ориентация? Има ли влиятелни хора, които да заявят пред света, че гей обществото се нуждае от допълнителна легитимация и привилегии. И да обясни точно какви. Иначе, да си развяваш байряка веднъж годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици е крайно безвкусно. Крайно безвкусно е обществото да продължава да си мисли, че гейовете са зле боядисани фризьорчета, фитнес плашила, продавачи в мол, сервитьори в пицария. Точно онова, което съм виждал да съставлява този парад. Крачат джендър еничари, отнети от същинската си същност, запокитени в кремаво-розовите обещания на неясното. В този смисъл- сори, но не съм част от вас, мили братя и сестри. Манифестирайте си, но манифестирайте с кауза а не с блуждаещи погледи, долнопробна шарения и шум.

Искате да се жените- оженете се. Не могло в България, няма и да може в скоро време. Идете в Англия, намерете си мъж, ако не, вземете си оттук и се омъжете там. Както ходите на гурбет по света и си вземате консерви от тук. Ненавиждате България а и се цупите в лицето, да ви се осигурят привилегии. Не ви разбирам, честно казано. Работете прилежно, допринасяйте за страната си и спазвайте нейните закони. Смятам, че ако гей организациите правят нещата малко по-деликатно и вежливо спрямо общественото мнение, ще добият резултат. По американски тертип- описаната вече шарения и безвкусица, с платени звезди на сцената, не е някакси правдоподобна. Сложете по една народна носия, извадете български флаг, докарайте висши църковни дейци, докарайте майките си най-вече. Майките трябва да бъдат осведомени как да постъпят, ако децата им са такива. Запознайте ни със себе си, вместо да ни отблъсквате.

Весел парад!

Виж коментарите (9)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Национални новини:
Президентът от Брацигово: От нас зависи да пренесем във времето в...
Какви мерки ще се вземат срещу преписвачите на Матури 2024?
Отличиха петима училищни директори с наградата "Св. Иван Рилски"
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Майката на простреляното в главата дете от Враца с първи коментар...
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).