ГЕРБ закри предизборната си кампания

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
20:29 / 27.10.2023
427
Политическа партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в София, предаде репортер на “Фокус". На събитието присъстваха лидерът на партията Бойко Борисов, председателят и заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Румен Христов, кметът Йорданка Фандъкова и други политически лица.

“След два дни има избор, който е важен. Всеки избор в живота е важен, и в политиката. Този избор е по-важен от парламентарните, защото местната власт са до хората. Кметът и общинският съвет решават проблеми всеки ден", заяви Дончев. Томислав Дончев изрази надежда, че след изборите “българското общество ще се събуди от хипнозата".

Той отбеляза всички нереализирани инфраструктурни проекти. “Благодаря на всички вас за доверието. Благодаря на всички хора, с които през последния месец обикаляхме София, здрависвахме се с хората и говорихме за малките и големите проблеми", каза Хекимян.

“Категоричен съм, че отборът на ГЕРБ-СДС не само може да работи, може да носи отговорност, знае как да управлява", каза още той. Той каза още, че благодарение на управлението на ГЕРБ-СДС София “се е превърнала в двигател на държавата". Хекимян отбеляза, че градът не може да се управлява с разделение и омраза. Кандидатът за кмет отбеляза, че следващият кмет не трябва да става жертва на плаващо мнозинство. Сред приоритетите на Хекимян ще бъдат поддържането на чист и зелен град, както и да продължи цялата работа по града.

Виж коментарите (0)

Още по темата (494):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Петков и Атанасов
27.02.2024 Кметът на Варна: По време на кампанията ми към мен имаше многократни
кибератаки
16.01.2024 Момчето, позиращо по мускули при броенето на бюлетините, остана без
заплащане
08.01.2024 Тази дама се превърна в атракцията на изборите в Бургас!
03.01.2024 8 участници в местните избори не са подали финансови отчети
19.12.2023 Бонев: Няма да отидем да целунем ръката на Бойко Борисов
Още новини от Национални новини:
Две линейки за пострадалите след челен удар между бус и тир
Flirt е новият вариант на COVID-19
При какви условия непълнолетните имат право да работят?
Премиерът се срещна с главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи
Минималната заплата трябва да достигне жизнения минимум, който е ...
Внимавайте какво купувате! Изтеглят от пазара опасни сокове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).