Галена се вижда като Баба Ураган

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:26 / 15.11.2020
1166
Галена призова феновете да се ценят корифеите на попфолка. При скорошна своя медийна изява Мама Ураган припомни, че за популяризирането на жанра заслуга имат много колеги от зората на попфолка. "Иска ми се новото поколение да се запознае и уважава изпълнителите, които положиха основите на фолка и се бориха, за да имаме днес тези позиции", заяви Галена.

Самата тя няма никакво намерение да слиза от музикалната сцена, за разлика свои колежки. "Баба Ураган" се вижда звездата на "Пайнер" на старини. А след 10 години тя се надява да е здрава, за да може да продължава да пее и да радва хората, които я обичат. Галена чувства липсата на свои колежки, които са се отказали от музиката. Сред тях са Елена Паришева, с която често говорят за това, и Сиана, която дори убеждава да се завърне.

Хитовата пайнерка определи попфолка като "особен организъм, който има способността да еволюира и да се променя, според динамиката на живота". Галена е нетърпелива да види в каква посока ще се развие в следващите години. Тя се надява жанра да се отърси от стигмата, която го съпътства, за да може все повече професионалисти да се съгласяват да работят с попфолк изпълнители, без излишни предразсъдъци.

Галена определено допринася за това, категорични са в бранша.Въпреки завидната си кариера, певицата има мечта, която все още не е успяла да сбъдне, и тя е дует с "любим изпълнител". Явно не е от попфолка, щом не го споменава, допуснаха почитатели, и смятат, че визира Георги Христов, писа "Уикенд". Галена се съблече за Николета Лозанова. Фолкдивата участва във фотосесия с бившата плеймейтка за новата колекция на марката й за гримове. Двете позират по сутиени и с рокли, обсипани с камъни, като за една от снимките Галена е закрила с ръка интимната област на Николета. Дали е случайно или са избрали позите, заради очевидната липса на бельо не е ясно, но все пак това не убягна на почитателите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територията на страната?
До вчера под домашен арест, днес Божков е устремен към парламента...
Росица Матева: Подготовката върви в срок, две партии са се отказа...
Нинова: ГЕРБ си остава нашият основен политически опонент
Божков вече няма да е под домашен арест, наложиха му парична гара...
МВР отчете сериозен спад на тежките ПТП по Великден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).