Говорителят на главния прокурор Сийка Милева даде подробности за магистрата, получил "кърваво писмо" със смъртна заплаха

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
10:59 / 07.04.2022
666
Говорителят на главния прокурор Сийка Милева даде изявление пред журналисти във връзка с образувано досъдебно производство за закана с убийство на магистрат от Специализираната прокуратура. Магистрат получава заплахи за убийство и то за това, че си върши работата, заяви Сийка Милева.

"В случая става въпрос за наш колега, който повече от година е с поставена охрана, поради неговата застрашеност от месеци. Как държавата ще гарантира, че това утре няма да се случи с други наши колеги и че отношението към заплашвания магистрат ще спре до тук? Какво трябва да се случи още, за да работим всички ние наистина за обществото, а не да се притесняваме от медийни атаки, заплахи и репресии? Доживяхме наши колеги да извършват отгледи в служебните ни кабинети и да разпитват пострадали колеги", уточни Сийка Милева, предаде репортер на Sofia24.bg.

Говорителят на главния прокурор допълни, че и към момента се извършват действия по разследването.

Припомняме, че магистрат от специализираната прокуратура е бил системно следен и получил писмо с предупреждение за убийство.

Повече вижте във видеото:


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).