Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гунчева за Костадинов: Жалък човек и жалък политик, предал народа си за пари!
Автор: Цвети Тончева 17:17 / 18.07.2022Коментари (4)864
©
Депутатът Елена Гунчева отново обвини лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, че е предал народа си за пари. Тя загатна и за учебника по Родинознание и връзката му с партийните субсидии, видя репортер на Plovdiv24.bg. Гунчева пита как се включва учебник за деца в партийната дейност? Ето целият и пост:

“Константинов пак клевети. Когато си се продавал на много и за теб политиката е далаверата на живота ти, не можеш да предположиш, че някой ще направи нещо без пари. Единствената причина за напускането на Възраждане бяха неговите действия и предателството му към каузата за България.

Когато човек "усвоява" субсидии и безотчетни за четвърт милион, всяко нещо го свързва с пари. Аз достъп до пари нямам, за разлика от него. Той лиши от приемни избирателите си, за да четка личното си его. Безотчетните пари са за експерти и приемни. На него експерти не му трябват, трябват му лакеи, които да му се кланят и да го убеждават постоянно колко е велик и как е единственият Спасител. Три пъти смени версията си къде отиват парите. А решението, което размята, ни даде да подпишем незабавно, което означава, че е знаел за тези пари и вече е решил за какво да отидат. Защо никой не попита всичките други депутати дали имат приемни и дали някой дори ги е уведомявал къде отиват парите? Или само КК трябва да маже лъжите си по медиите? Защо никой не го пита как се включва учебник за деца в партийната дейност? Защо никой не го пита защо гласува заедно с Делян Пеевски?

И моля да си държи на една версия - първо беше, че са ми дали пари да подкрепя КП. След това да гласувам за ново правителство. Като видя, че хората установиха, че това е лъжа, смени версията. Защо направо не каже колко са платили на стотиците свестни хора, които напуснаха Възраждане заради него? Защо не каже колко организации се разпаднаха, защото държеше да си назначава свои хора парашутисти за председатели?

Моята съвест е чиста за разлика от неговата. А клеветите рано или късно се изясняват. Жалък човек и жалък политик, предал народа си за пари!

Елена Гунчева"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 19.07.2022 г.
0
 
 
Абе аз съм направо онемял как му предсказват 9% от гласовете при нови избори. Колко тъп трябва да си, за да го подкрепиш този клоун?
-1
 
 
Когато една мастия реве много срещу този на който му е лизала гъ*ъ дълго време....значи става дума за пари. Фотошопка Гунчева явно са я изпързаляли ,надявала се е на кинти от субсидиите ,получила е от трите най дългото и сега реве на гладно :) Нека,нека.... Жалкия човек му беше кандидат за вицепрезидент. После стана депутат от неговата партия ,мърша. Проститутките имат повече морал ,боклук продажен.
+1
 
 
Здрасти,Пенке....Защо ли го наричат Копейкин....Човек мисли преди да участва в група,партия,организация....Сега са обяснения,които са след дъжд -качулка
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: