Показа ли Воля на Марешки среден пръст на избирателите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
13:01 / 22.03.2017
21763
Нещо безпрецедентно е на път да се случи на 26-и март - Бургас може да вкара народен представител, чиито очи бургаските избиратели не са виждали. За цял месец кандидатите от листата на Веселин Марешки, в която се мъдрят майки, бащи, съпрузи и зетьове, не сметнаха за необходимо да се покажат веднъж пред народа, за чието доверие ще се борят тази неделя.

И докато другите партии се надпреварваха да говорят за своите приоритети и стратегии, варненският олигарх вероятно реши, че само би загубил от светлината на прожекторите. И се скри.

С това обаче не успя да потули скандала, който лъсна още при самото регистриране на бургаската листа в РИК. В нея няма нито един бургазлия! В цялата варненско-шуменска мешавица, единствената връзка с нашия регион се оказа родената в Айтос, но от години живееща във Варна, Гергана Желязкова Стефанова. Тя е едно от доверените лица на Веселин Марешки и вероятно именно по тази причина, цялата й рода е пръсната в листите за бъдещи депутати на партия ВОЛЯ.

Гергана Желязкова Стефанова е водач на листите на партия "ВОЛЯ" в Бургас и Сливен. Съпругът й Иван Стефанов Стефанов се мъдри на втора избираема позиция в листите в Благоевград и Кърджали. Майката на Гергана - Калинка Райкова Славова е втора в листата на Движение ВОЛЯ във Враца, а баща й Желязко Ганев Славов е водач на листите в Ямбол и Хасково.

И това не е всичко! Сестрата на Гергана- Деяна Желязкова Славова-Велева е втора в листата на ВОЛЯ в Добрич и четвърта в Плевен. Съпругът й Деян Пенев Велев пък е втори в най-желания и оспорван 25 МИР-София и четвърти в Стара Загора.

Колкото до Гергана Желязкова Стефанова - тя имаше една-единствена публична изява пред бургазлии през последния месец, но я направи в стил, който бургаските избиратели явно ще трябва да приемат.

Водачката на бургаската листа на Воля се появи по време на честването на 139-ата годишнина от Освобождението на България, скипрена в елече с кожички, наподобяваща повече фолкдива, отколкото политик. Тя не каза нито дума, не говори с гражданите, а и е безкрайно неразпозваема.

Медийното внимание обаче нещо не й понесе, и Гергана отправи неприлична конфигурация от пръсти към снимащите я репортери. Дали и Веселин Марешки ще покаже среден пръст на своите избиратели - предстои да разберем след 26-и март.

Виж коментарите (4)

Още по темата (365):
18.08.2020 Иван Портних към Румен Радев: Варна е интелигентен град! Варна няма нужда от юмруци и разделение!
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).