Шофьор видял как убиецът с БМВ-то край Русе наръгал жена си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:49 / 02.06.2016
1286
Полицията е заловила убиеца на 27-годишната Джейлян Селим, станало във вторник, съобщиха от ОД на МВР в Русе.

В с. Пиргово е бил задържан 33-годишният Бахар Селим, съпруг на жертвата. Във фаталния късен следобед двамата пътували от Русе с черен автомобил БМВ към Бяла. В един момент в колата мъжът жестоко наръгал няколко пъти съпругата си с нож. Тя успяла да скочи в движение и побегнала обратно към Русе.

Мъжът обаче набил спирачки в близката нива, скочил от беемвето, настигнал я и я наръгал още няколко пъти, които се оказали смъртоносни за жертвата.

След това убиецът сам се обадил на тел. 112 и изкрещял, че е заклал жена си. Обяснил къде и побегнал към близкото Пиргово, като зарязал автомобила си на местопрестъплението.

"Убих жената си на обръщалото на 16-а", извикал по телефона мъжът, а после запрашил из храсталаците. Същата вечер из Русе плъзна слух, че и убиецът е посегнал на живота си, но бе опроверган лично от шефа на ОД на МВР комисар Теодор Атанасов.

Убийството е станало малко преди Русе, на обръщалото на градската 16-а линия, в района на 9-и и 10-и км на централния път Русе-Бяла.

По данни от полицията в 18,40 ч на тел. 112 е постъпил сигналът от убиеца, че на пътя лежи трупът на млада жена. Няколко минути преди това шофьор на друга кола, движеща се след БМВ-то на убиеца, видял случилото се.

Изпратеният на място полицейски екип открил на посоченото място БМВ с русенска регистрация. Колата била в тревната площ вдясно на пътя и с включени аварийни светлини. На разстояние около 80 м служителите открили и тялото на жената с няколко прободни рани по тялото.

Почти веднага било установено, че мъжът и жената са съпрузи. По-късно във вторник вечерта полицаите задържали 33-годишния Бахар в село Пиргово.

Все още не е ясно какви са причините за жестокото убийство. По разкази на очевидеца от задната кола беемвето се движело в посока Бяла, когато внезапно излязло от пътя и спряло рязко в крайпътната нива.

От колата изскочила жената, която побягнала в обратна посока по платното. По тялото ѝ се виждали белези от кръв.

Мъжът обаче я настигнал и я намушкал няколко пъти. Джейлян паднала на земята, а той избягал в храстите.

Според полицията двамата съпрузи живеели в апартамент в Русе. Ревност и подозрения в изневяра е основната версия, по която работят криминалистите.

Семейството има син, който е първокласник. "Майката беше кротка, грижлива, весела женица. Отгледа детето, сама го водеше и до училище и го вземаше обратно. Мъжът не говореше с никого, не поздравявяше. Ама пък не сме очаквали, че може да направи това", разказа комшия.

Започнато е досъдебно производство, което се ръководи от окръжната прокуратура.

Мъжът и жената са семейство от 2008 г. Те живеят във вход Ж на блок 3 в кв. "Дружба 1". Бахар съдействал на разследването, задържан е за 72 часа, след това прокуратурата ще настоява тя да е постоянна.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
13.02.2017 25 години затвор за жестокото убийство на млада жена, което потресе Русе
04.06.2016 Мъжът, заклал жена си: Пуснете ме да си гледам детето
02.06.2016 Криминален психолог: Ревността е тъмната страна на любовта
02.06.2016 Бахар заклал Джейлян заради ревност, момичето ходило на фитнес и канго
02.06.2016 Ревнивият съпруг-убиец пъдел жена си да спи на стълбите пред дома им
01.06.2016 Русенската полиция залови убиеца на младата жена
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).