Слави Трифонов изригна: Жълтопаветните прегърнаха мафиотите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:19 / 02.06.2023
801
Лидерът на ИТН Слави Трифонов иргуна с нов пост във фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Ето какво написа той:

Отворено писмо до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ.

От няколко дни се говори за извършено национално предателство след излязлата в публичното пространство онлайн среща на “Продължаваме промянта", в която, в прав текст, се обсъжда как трябва да се нарушават законите, как чужди посолства правят назначения в българските специални служби, как са фалшифицирани изборите, как трябва да се пази ДПС и имунитета на Бойко Борисов и как да се направи съдебна реформа, така че такава да няма.

Но това не е краят на националното предателство. Едно грандиозно, грозно, ужасно и жалко национално предателство се случва в българския Парламент, пред очите на всички български граждани, отразявано щедро и пространно, с любезното съдействие на късопаметните, “мисирски", български медии.

Двете партии - ГЕРБ и ДПС, които до днес бяха презирани, охулвани, обвинявани в тежки престъпления спрямо българския народ от фалшивите, измамни, псевдодемократични, жълтопаветни формирования “Продължаваме промяната - Демократична България", та, днес, жълтопаветните прегърнаха мафиотите. А дългата ръка на ДПС удобно подаде патерицата, на която да се подпре ГЕРБ.

“Продължаваме промянта - Демкоратична България" обаче побързаха да я поемат - и ръката, и патерицата.

Имаме и нов патриарх. Този “патриарх на злото" Делян Пеевски - според жълтопаветните, днес даде благословията си за правителството. Както се казва в Библията – “Помилва ги по голямата си милост".

В резултат на всичкото това имаме не просто национално предателство. Имаме позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, изплюто в лицето на всички българи.

Така че, Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, “изчегъртването" за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления.

Виж коментарите (6)

Още по темата (891):
21.06.2023 Илияна Иванова е предложението на ГЕРБ за еврокомисар
10.06.2023 Елисавета Белобрадова, ПП-ДБ: Ако ми бяха поискали имунитета, щях да го дам веднага
10.06.2023 Проф. Румяна Коларова: Евентуален политически проект на Радев ще бъде
провал 
08.06.2023 Тошко Йорданов остави тв водеща без думи с въпроса, който й зададе
07.06.2023 Георги Свиленски: Призовавам Борисов да спре да лъже 
07.06.2023 Теменужка Петкова: Ще следим изкъсо работата на правителството
Още новини от Национални новини:
Земетресение у нас
Кога в България ще преминем на 4-дневна работна седмица?
Какво да правим, ако ни излезе положителен тест за наркотици, но ...
Крум Зарков: В държавата има криза, действията на служебния кабин...
Проф. Хинков: Решението не е да се спре строежът на частната детс...
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка: Цялата буза и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).