Сърцераздирателен пост за убитите край Пловдив Ивайло и Северина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:22 / 09.09.2020
4801
В жестока катастрофа украински шофьор на ТИР помете мантинела на автомагистрала "Тракия" край Пловдив, влезе в насрещното и премаза колата на бременна млада жена и приятеля й, които пътували от Бургас към София за преглед при лекар. Това се случи преди две години.

Сестрата на загиналия Ивайло – Доротеа Минчева, написа и призив в социалните мрежи:

"Здравейте, приятели, пиша този пост с надежда, че ще променя нещо в една държава, в която няма закони има само гавра с хората. Когато човек губи близки, част от него умира. Научаваш се да живееш без тях, но за съжаление никога не се научаваш да живееш с несправедливостта или поне аз няма как да се науча да живея с нея.

Както може би на някой от вас е известно, дело се води вече 2 години и 3 месеца срещу виновника за смъртта на Ивайло Минчев и Северина Коралска, които са моето семейство и винаги ще бъдат. За тези 2 години и 3 месеца резултатът е безумен– намаляване на присъдата на виновния и обявяването му за невинен по най-същественото обвинение, а именно нарушаването на правилата за движение (няма да коментирам изобщо химическата експертиза, която доказва наличие на наркотични вещества в кръвта му).

Как точно не си нарушил правилата, когато си минал през мантинела, блъснал си кола в насрещното платно и са загинали хора?! Ясно е, че загубата няма как да бъде възстановена, но като един зрял и разумен човек аз лично вярвам, че всеки един от нас трябва да носи отговорност за действията си и държавата, в която живеем, плащаме чинно сметките си и данъците си, би следвало да бъде в наша полза, а не да убие и малкото живец останал след подобна трагедия.

Тук равносметката е, че закон, който да защити опечалените, явно няма или поне, ако има, не се прилага правилно. Пиша с молба, който може и желае да ми помогне, всичко това да стигне до медиите, така както всички медии бяха силно заинтересовани да излъчат катастрофата на 28.05.2018г, нека и сега покажат какво се случва с убийците на пътя, защото всеки един от нас може да е следващият пострадал!"

Виж коментарите (0)

Още по темата (17):
24.01.2023 Черни облаци над бизнесмена, убил двама с БМВ-то си преди Коледа
24.03.2021 Вижте окончателната присъда за убиеца на бременната Северина и Ивайло
10.09.2020 Близки на убитите на "Тракия" Северина и Ивайло: Законът трябва да се приложи в цялата му строгост
09.09.2020 Обясниха защо намалят наказанието на украинеца, убил бременната Северина и приятеля й
09.09.2020 Отново намалят присъдата на шофьора, убил на пътя младо семейство и нероденото им дете
03.10.2019 Никой не може да върне към живот бременната Северина и приятеля й Ивайло
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).