Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вижте как полицията пребива студентите пред парламента
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 12.11.2013Коментари (131)2645
Полиция и протестиращи влязоха в сблъсъци около сградата на Народното събрание. Протестиращите студенти призоваха за окупация на парламента в деня, в който депутатите трябваше да изберат заместник-председател на законодателния орган на мястото на подалия оставка Христо Бисеров, разследван от прокуратурата.

Първоначално хората около Народното събрание не бяха много, но постепенно започнаха да се увеличават и част от тях се опитаха да атакуват и изместят металните заграждения, пазещи сградата. При това се стигна до сблъсъци. Полицията отведе няколко от протестиращите, част от тях са налягали на земята в опит да блокират движението и да попречат на преминаването на полицейски автомобили.

Съобщава се за най-малко един ранен човек, на когото е оказана медицинска помощ на място.

Затворено беше движението по няколко централни софийски улици в близост до Народното събрание.




Още по темата: общо новини по темата: 351
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
28.05.2014 »
27.05.2014 »
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малко йм е. Да вървят да си учат уроците. В България всеки взе да разбира от политика. Дори и тези, които имат жълто около устата.
0
 
 
Обръщение към господин Станишев и цялото партийно войнство Драги Другари, Аз, като част от българския народ, съм ви благодарен за епичната борба която водите срещу дикататурата на Бойко Борисов. Но съдейки по настроението на народа и на колегите от всички университети, мисля че е крайно време да пренесете битката си някъде другаде. Вие нямате място в парламента. Това е институция, чиято идея в основата си е да служи на България и на българите, а вие я превърнахте в арена на егото си. Най-любезно ви призовавам това да престане. Няма да се увличам в словестни излияния в това си обръщение, защото това което имам да ви кажа като част от българското общество е ясно и точно. ИЗВАДЕТЕ СИ ХИМИКАЛКАТА И ПОДПИШЕТЕ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА УСИЛИЯТА, И ВИ МОЛИМ ДА НАПУСНЕТЕ С НАВЕДЕНА ГЛАВА... ЗАЩОТО НИЕ НАРОДА НА България ПОЕМАМЕ НЕЩАТА ОТ ТУК НАТАТЪК!!! И понеже знам, че няма да се слушате в призива ми, ще дойда в събота и неделя пред парламент да се срещнем лично и да ви го заявя в очите! Иван Горанов
+1
 
 
Не се правете на ударени, масата хора на тези протести са платени, кои повече, кои по-малко. Смешни сте, а тези които не го правят за пари - ИЗПОЛЗВАТ ВИ! И не не съм нито турчин нито кумонист, аз съм реалист и си давам сметка какво искам и това не е просто избори и следващите да доидат но уви Бойко не плаща за друго НАЛИ?!?!
+1
 
 
Поклон пред тези, които бяхме там, надежда че другият път ще сме всички заедно и ще сменим гадния модел, който ни управлява 24 години и искрено съжалявам за провалените поколения , които имат толкова много омраза, че навремето не са свършили нещата докрай, и живеят за на другия да му е зле....съжалявам П.С. Купените студенти бяха пред Ректората 8-9 човека протестиращи срещу автономията на университета!
0
 
 
да си стоят в университета да учат,не да стоят пред парламента...и така няма да ги бият!!!!!
0
 
 
Браво на полицията,БОЙ,БОЙ,И ПАК БОЙ.
0
 
 
ушевите.....кой пазите и кой биете в другата посока са тези,които трябва да потрошите от бой.....
0
 
 
Искаха промяна - ето я. Вместо да са спретнати и здрави сега са кървави и подути. Защо февруари нямаше такива неща? Защото всичко беше уговорено според закона - ще се протестира по 1, по 2 часа всяка неделя, обикаляха градовете, викаха и се спираха пред централите на евн, чез, еон, меон и викаха още 1 час, след това всички по домовете. Никой не е окупирал евн или чез. За какво да ги окупират? Сега искат да влизат в парламента. Какво ще правят там? Да счупят нещо или всичко и после кой ще го възстановява - държавния бюджет, всички ние и те, всъщност техните родители, защото като ги гледам повечето не работят. Това е голяма дупка в закона за протестите и митингите - не може човек, който не работи да протестира. Аз в момента не работя (дай боже ми предстой) за какво да протестирам, че няма кой да ми дава пари... Много са сериозни нещата!
Aнонимен
на 12.11.2013 г.
+2
 
 
Скъпи приятели, братя, сестри. Скъпи съмишленици! Истината е следната, че ние младите нямаме никаква алтернатива, да живеем, работим и прогресираме в СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА! Това е ПОЗОР! Студентите отиват на тези протести, не защото им плащат, а защото младата дума трябва да се чуем, защото ДНЕС СА ТЕ, УТРЕ ИДВАМЕ НИЕ! ТОВА НЕ СА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ!!!! ТОВА Е КРЪВ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ! СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ, СТИГА С ТЕЗИ ЛИЦА НА БКП! КРАЙ!!! България НАД ВСИЧКО!
0
 
 
тоя мирише на алкохол и наркотици от 100 км ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: