Автогара "Юг" вече с безплатен WiFi и модерни киоск машини

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:03 / 19.01.2016
3214
По-малко от месец след като беше открита, Автогара Юг предлага на своите посетители нова услуга - безплатен безжичен интернет. Покритието на зоната със свободен достъп до глобалната мрежа е и на двата етажа на сградата, където има информационен център, каси за купуване на билети и карти, чакалня, панорамен асансьор, детски кът и кафене. За да ползват услугата потребителите не се нуждаят от парола, а само трябва да изберат единствената отключена интернет точка с име Free_Hot_Spot_Bus_Station.

Предвижда се в бъдеще периметърът на безплатния WiFi да бъде разширен и от него да се възползват и чакащите на автобусната спирка пред автогарата.

Едновременно с безжичния интернет, клиентите на Автогара Юг могат да получат полезна информация за възможностите за ползване на различните видове транспорт в града и за събитията и местата, които могат да посетят в Бургас.

Две модерни киоск машини предоставят тази възможност. Те са инсталирани на първия етаж - единият компютърен терминал е до чакалнята и представлява интерактивна платформа за планиране на пътуването и престоя в града, а вторият киоск е на входа към автобусните терминали и наподобява пощенска кутия. На него жителите и гостите на града могат да си заредят мобилните устройства /телефони, таблети и др./, да ползват интернет на тъчскриийн монитора и чрез бутона да се свържат с оператор.

Автогара Юг е поредния обект след Флората, КЦ "Морско казино", сградата на Община Бургас и др., който предоставя свободен достъп до интернет за жителите и гостите на града. Терминалът и пространството около него беше реализиран като част от мега проекта "Интегриран градски транспорт". Той е интермодален и осигурява възможност за различни начини за придвижване в и извън града.


Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
28.12.2015 Бижуто автогара "Юг" официално отваря врати
06.12.2015 Посрещнаха първия градски автобус на Автогара "Юг"
24.11.2015 Автогара "Юг" е пред завършване
20.11.2015 Автогара "Юг" ще се стопанисва от две общински предприятия
05.10.2015 Поставят настилката около автогара "Юг"
10.03.2015 Автогара "Юг" готова до началото на летния сезон
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).