Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Кметът изпълни желание на жители на "Сарафово", ето новата придобивка
Автор: Екип Burgas24.bg 12:04 / 29.08.2016Коментари (4)2407
Община Бургас направи площадка за свободно разхождане на домашни кучета и в "Сарафово". Новата придобивка е в отговор на подписка на жителите на квартала до кмета Димитър Николов с искане за обособяване на специално място за игра на техните любимци.

Площадката за кучета се намира край пътя към пристанището и заема площ от 2 дка. Пространството е оградено, поставени са кошчета и пейки за удобство и отмора на стопаните на четириногите животни, както и аксесоари за игра на кучетата.

Изграждането на площадки за разходка на кучета на територията на община Бургас осигурява отделни пространства за стопаните и техните домашни питомци, които могат необезпокоявано да се разхождат. По този начин те не пречат и не са в конфликт с останалите граждани, които искат да прекарат свободното си време в парковете, детските и спортните площадки.

Освен в квартал "Сарафово", подобни кучешки площадки са изградени до Пантеона в Морската градина, в парковете "Езеро", "Изгрев", "Славейков" и "Меден рудник". Предстои обособяване на такава и в к-с "Братя Миладинови".

От тази година близо до площадките се поставят и така наречените "кучемати" - интересни вендинг машини, които срещу отпадъчна пластмаса дават безплатно храна за домашните любимци.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.08.2016 г.
0
 
 
елате у-ще .П.Яворов;след 20'4аса Каде е ЗООПОЛИЦИЯТА
0
 
 
Искам да попитам служителите в Общината: Защо в другите заграждения за кучета не са поставени "аксесоари за игра на кучетата"? Другият ми въпрос е: Добре е, че сте отделили загражденията за малки и дребни породи, но явно дребните породи са дискриминирани, защото загражденията за тях са толкова малки, че като влязат 3 кучета и няма пространство да бягат и да израсходват енергията си! Това за икономия на мрежа ли го направихте - въпреки данъците, които се плащат всяка година от стопаните на домашни любимци? Това е толкова гротеско - вярно е, че големите породи изискват повече пространство, далеч съм от мисълта, че същото трябва да се осигури и за малките породи, но това, което е осигурено е направо смешно!!!
Aнонимен
на 29.08.2016 г.
-1
 
 
много странно но досега от далго време не сам 4ул 6те се прави не6то в лазур а това е мойе би наи вайния квартал на бургас 4ета за модерни осветления градинки и тн в меден рудник славеиков и други квартали които са краини и освен йивее6тите там никои не ходи лазур е в центара на града до морето през които минават хиляди 4уйденци и балгари гости на града а тои е наи изостаналия
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: