НАП запечата любимия сладолед на бургазлии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:26 / 21.05.2018
39831
Служители на НАП посегнаха на любимия сладолед на бургазлии, увери се репортер на Burgas24.bg. Акцията се е провела на 15-и май.

Обектът, който се намира на метри от плажната ивица, е запечатан за две седмици и няма да работи до 29-и май. Върху поставените лепенки не се уточнява какви са откритите нарушения, но по всяка вероятност става въпрос за неиздаване на касов бон.

Букетът от вкусове и цветове се бе превърнал в любим за бургазлии не само заради стратегическото място, на което се продава, но и заради изключително атрактивните си цени. Опашките пред будката за сладолед винаги са километрични, а хората търпеливо чакаха да бъдат обслужени.

Националната агенция по приходите въведе практика да запечатва обекти при неиздаване на касова бележка още миналата година. За този период бяха запечатани редица култови обекти в Бургас.

 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).