Областният управител на Бургас подаде оставка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:04 / 12.06.2023
4131
Областният управител на област Бургас проф. Мария Нейкова подаде днес оставка със заявление до Министерски съвет. Като основен мотив се посочва, че всяко правителство е редно да формира свой екип, което да изпълнява на регионално ниво политиката на Министерски съвет. "В мотивите ми няма нищо лично, напротив  - има само коректност и съобразителност с настъпилите промени на централно политическо ниво. С министър-председателя академик Денков сме били част от един екип и аз го поздравих със заемането на поста министър-председател в един толкова труден за държавата момент и му пожелах успех в извеждането на България от политическата и икономическа криза. С достойнство изпълнявах ангажиментите си като областен управител към служебното правителство с премиер Гълъб Донев“, каза областният управител проф. Мария Нейкова

Областният управител изразява своята благодарност към всички държавни институции, представители на местната власт, неправителствени организации, представители на бизнеса, медиите и на екипа на Областна администрация Бургас за доброто сътрудничество и коректната екипна работа.

"Ще остана на поста си и ще изпълнявам задълженията си, включително и моят екип, до вземането на решение от страна на Министерски съвет“, допълни още проф. Нейкова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Имате възможност да разгледате безплатно авиоекспозицията в Европ...
Полицаи не очакваха да открият това в колата на напушен бургазлия...
Вълна от възмущение сред бургазлии след вандалски акт в центъра н...
От АПИ садиха дървета край обходния път на Бургас
Започва делото срещу Омар – шофьорът на автобуса-убиец, отнел жив...
Очертава се страхотен бургаски Джулай!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).