Полицаи спасиха колабирало дете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:10 / 17.05.2011
2621
На 17.05.т.г. около 09.00 ч. при редовен обход в района на бл. 23 в бургаския комплекс "Славейков", екип от Зонална жандармерийска част - Бургас в състав : старши полицаи Стоян Бойчев и Стоян Буланов, е спрян от възрастна жена, която потърсила помощта им по повод колабирало три годишно момченце на плочките пред блока. Отзовалите се на сигнала жандармеристи почакали пристигането на екип на "Спешна помощ", но в предвид екстремалността на ситуацията и натоварения пътен трафик, с разрешение на дежурния център към Второ Районно управление "Полиция" - Бургас и със съдействието на две полицейски коли от същото управление, откарали припадналото дете до Центъра за спешна медицинска помощ, където го поели бургаските медици. По данни на близките момченцето е настанено за лечение в детско отделение.

Бащата на момченцето се е свързал с Началника на Второ Районно управление "Полиция" - Бургас - главен инспектор Николай Куртев за да му благодари за адекватната и бърза намеса на полицейските служители, както и за отцепването на едно от пътните платна по натоварената отсечка от к-с "Славейков" до МБАЛ - Бургас в пиковия за крайморския град сутрешен час.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Реализират мащабен проект в пристанище Бургас
Ген. Стефан Янев в Бургас призова за смислен и съзидателен диалог...
РЗИ-Бургас с важна кампания за Деня на детето
Бургас е лидер по този показател в имотния пазар
Как образованието в Бургас настигна Виена?
Ще има ли дами по монокини това лято на бургаския плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).