Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Сдружение Напред представи програмата на коалицията пред бургазлии
Автор: Екип Burgas24.bg 19:17 / 26.11.2008Коментари (0)1318
© Burgas24.bg
Тази вечер в Бургас лидерите на партиите, влизащи в наскоро създадената коалиция "Движение Напред", представиха основните послания на програмата на коалицията.
Въпреки обявеното първоначално присъствие на тримата лидери - Кънчо Филипов на партия „ЛИДЕР", Красимир Каракачанов на ВМРО и Стефан Личев от Земеделски Народен Съюз, в срещата с бургаските граждани участие не взе Красимир Каракачанов.

Морският град се оказа поредния областен център на страната, в който представители на трите основни партии в Движение НАПРЕД представят своята програма. Още на 2 ноември т.г. при подписването на споразумението за създаването на коалицията бяха посочени десетте опорни точки.

„Сега на базата на десетте опорни точки разработваме нашата програма. Основната ни цел е в бъдещото управление на страна да влязат инициативните хора, онези, които в своя живот са успели", бе категоричен Стефан Личев. С програмата ще бъдат запознати всички отделни браншове на икономическия живот у нас. В събота в Стамболийски ще бъде проведена Национална земеделска среща, в която участие ще вземат зърнопроизводители, млекопроизводители и различни представители на земеделието. Пред тях ще бъде изложена програмата на коалицията за следващите 4 години. Подготвя се програма в сферата на здравеопазването. Икономическата програма ще закъснее, заради навлизащата с пълна сила икономическа криза и в страната ни.

Кънчо Филипов - председател партия ЛИДЕР изръзи съжаление, че в ход трябва да променят програмата си, защото настоящото управление ги сюрпризирало ежедневно с неприятности.

Според Филипов настоящите управляващи вместо да се извинят на Европейската комисия, се държат нагло. Той изрази становище, че управляващите трябва да изготвят спешно кризисен план за изход на страна ни от икономическата криза.

Представителят на ВМРО бе категоричен, че готвения Бюджет за 2009 година не е бюджет, който трябва и може да се реализира при криза, а по-скоро може да се определи като „Бюджет на мечтите", който ще бъде пълно фиаско. Според Костадинов не трябва да се харчи бюджетния излишък от настоящата година, а да се запази, защото следващата може и да не е толкова успешна в икономическо отношение за страната ни.

"Дори Христо Ковачки да бъде арестуван, движение „НАПРЕД" ще продължи напред." Това каза лидерът на ЗНС Стефан Личев отговаряйки на журналистически въпрос дали ще се откажат.

Личев бе категоричен, че продължават независимо какво ще се случи на един или друг член на управлението на коалицията или нейн член, защото земеделците са свикнали през годините на подобни сценарии. Личев бе категоричен, че не вървят напред, защото на България е необходима трета алтернатива, трети път. Според него много хора от политиката няма да бъдат проверавяни, защото просто през живота си не са свършили нищо, без да конкретизира имена.

От своя страна председателят на партия „ЛИДЕР" Кънчо Филипов бе категоричен, че в коалицията приемат спокойно проверките на фирмите на Христо Ковачки, защото всичките те са работещи, а не „кухи фирми". "Всичко това, което сега се твърди, ще трябва да бъде доказано в съда", каза още той.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: