Шофьор преби зверски възрастен пешеходец в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
13:11 / 29.08.2013
2257
Вчера, около 17.20 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение за инцидент, възникнал на кръстовището на улиците «Христо Ботев» и «Фердинандова», при който е нанесен побой на 76-годишен бургазлия - пешеходец, който с множество контузни рани по лицето / счупен нос, изкъртени зъби и множество наранявания по главата/, без опасност за живота, е откаран за лечение в бургаската болница.

Според свидетели, побоят е нанесен от млад мъж, придвижващ се с л.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, заради пресичането на пътното платно от страна на 76-годишния пешеходец - своевременно е стартирало издирване на младежа, чиято самоличност е установена, но същия се укривал умишлено близо 16 часа.

Около 10.00 ч. днес 32-годишния Б.К. от Бургас се предал в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, където е задържан за срок от 24 часа. Предстои извършването на множество процесуално-следствени действия за доказване съпричастността на Б.К. към извършения побой. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).