Ваклин Стойновски се жалва: Готвят ми побой

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:36 / 18.10.2010
10213
Общинският съветник от партия "Бургас" Ваклин Стойновски предупреди, че негови колеги-съветници му готвят побой, научи Burgas24.bg. Новината той оповести на пресконференция, на която предупреди журналистите да не се поддават на манипулации.

Съветникът, с най-многобройни изказвания по време на заседанията заяви: "Имам информация, че на следващата сесия определени лица ще налетят да ме бият, за да може да се пише, че съм предизвикал побой. Няколко общински съветници, начело с Валери Симеонов принизиха Общинския съвет на Бургас до махленско сборище. Тази вербална говорилня е на път да ескалира и за това съм сезирал полицията, председателя на Общински съвет Бургас, както и председателя на Етичната комисия към местния парламент, " заяви Стойновски.

Като "евентуални свои нападатели" съветникът посочва Георги Манев, а като идеолог бил Валери Симеонов.

Според Стойновски сценарият, режисиран от Симеонов бил в действие от около пет месеца. До сега в него участвали различни хора, но в последните седмици основно действащо лице бил Георги Манев. До скоро той действал според Стойновски само вербално, но на последното заседание на общинския съвет направил опит да го нападне физически, докато той се изказвал в местния парламент. Това не бил единствения опит - такъв имало в коридорите на областната администрация, където се провеждат заседанията на ОбС.

Стойновски твърди, че разполага със запис, а като свидетел може да посочи единият от заместник председателите Костантин Луков. Днес той входира жалби ОД на МВР, до председателя на ОбС Снежина Маджарова, както и до етичната комисия в местния парламент с председател Луков.


Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
19.10.2010 Маджарова остана председател на Общинския съвет
19.10.2010 Ваклин Стойновски очаква днес да бъде набит
19.10.2010 Днес заседават за свалянето на Маджарова от председателския пост в ОбС
18.10.2010 Георги Манев отхвърли обвиненията на Стойновски за готвен бой
18.10.2010 Утре гледат искането за оставката на Снежина Маджарова
14.10.2010 Чанко Мирчев: Сделка БСП-ГЕРБ за Маджарова? Не допускам
Още новини от Новини от Бургас:
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП
Бургазлия се прости с колата си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).