Андреа излезе на сцената в потресаващ вид! Коментар: Мисля, че психически не е добре, трябва й лекар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:56 / 20.12.2021
1495
Какво се случва с тази жена, мамка му? Чак ми е жал ? Мисля, че психически не е окей и ѝ трябва лекар…“ - този коментар обобщава реакциите на феновете на поп-фолк певицата Андреа, след завръщането и на сцената по време на последното й участие на живо. 

Това се случи след като преди броени дни бившата половинка на звездния боксьор Кубрат Пулев беше поканена да пее в Студенски град, а нейните почитатели не можаха да я разпознаят. Причината – по думите им изпълнителката на "Докрай“ видимо не прилича на себе си, наддала е килограми и демонстрира неадекватно поведение на сцената. От своя страна, това накара последователите й да изразят притеснение за психичното й здраве. Според тях Андреа не се чувства добре в собственото си тяло и затова прекалява с обработването на снимките си в социалните мрежи. Всичко това, по думите им, е свързано и с "натиска върху звездите".

Феновете й дори направиха препратка със случилото се с младия поп-фолк изпълнител Денис Теофиков, който преди по-малко от два месеца отне живота си.

"До онзи ден говорихме за натиска над изпълнителите покрай смъртта на Денис Теофиков, а сега правим същото с Андреа. Тя не е сляпа, но все пак е намерила сили да се върне отново на сцената и едва ли се чувства добре от целия хейт, който се излива. Утре ако се случи нещо с нея как бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще направите, ще стоите вкъщи на тъмно ли?“, пита един от загрижените й последователи.

"Милата Андреа, пожелавам й през каквото и да минава да се оправи по-скоро и да се превърне отново в себе си, в онази сексапилна и уверена жена!“, изрази подкрепата си към Андреа друга фенка. Не липсваха обаче й недоброжелателни коментари.

"По-добре спри с фотошопа че на живо не мязаш на човек“, гласеще един от тях, а друг беше реплика на мнението за натиска върху звездите: "Натиска върху звездите? Ами натиска върху злоупотребата ѝ с фотошоп? Ами примера, който дава на момичетата – бъдете попови прасета в реалния живот, ама в Инстаграм бъдете перфектни… Ай сектир, да отива на борбите, да взима златото и да се приключва“, пише недоволен, цитиран от "Монитор"

Виж коментарите (1)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).