Анелия се оперира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:43 / 03.09.2022
1143
Фолкзвездата Анелия се подложи на пластична интервенция в София. Това показа самата тя. До момента не става ясно коя част от тялото си точно е "ремонтирала" певицата.

"Благодаря за всичко! За мен е радост да съм в ръцете на доктор Джак!", написа Анелия в профила си в инстаграм. Тя позира в кабинета с нашумелия пластичен хирург д-р Яковос Джак Антониу.

"България Днес" пише, че д-р Джак ще се впусне в главната роля в ново риалити "Моето ново аз", което скоро трябва да започне по bTV. В момента текат кастингите за желаещите, които искат да направят пълна промяна на визията си пред камерите.

По-рано през тази година стана ясно, че обичаната попфолк изпълнителка Анелия е претърпяла и животоспасяваща операция. Това става по време на участието й в шоуто "Като две капки вода" по Нова тв. От спукана киста коремът й се пълни с кръв. "Ако още малко се бях забавила, щях да умра", призна през пролетта Анелия, но, за щастие, операцията минава гладко. Имаше слухове, че тя си е резнала и носа, но певицата отрече да се е подлагала на ринопластика.

Тези дни певицата участва заедно с други звезди в чалгата на 21-ия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен. Той се организира от община Неделино и Министерството на културата и в него могат да участват деца, младежи, девойки, учители по музика, свирачи и танцьори от цялата страна, разпределени в пет възрастови групи. Преди това Анелия почива по българското Черноморие, като избра курорта Свети Влас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).