Азис просълзи феновете с откровение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:04 / 11.08.2022
846
Устните на Азис не са усещали друг човек толкова дълго, че той вече не помни какво е чувството да се целуваш. Кралят на попфолка прави това признание в отговор на въпрос на фен, след като предизвика последователите си в инстаграм да го питат каквото им е на душа и сърце.

"Целувката може ли да те накара да заобичаш душата, а не тялото?", интересува се фен. "Толкова отдавна не съм се целувал, че нищо не помня", гласи лаконичният отговор на Азис, който потвърждава, че отдавна не е имал половинка, с която да разменя подобни страсти.

Вероятно и заради това на въпроса дали обича самотата, певецът посочва, че постоянно е сам и това никога не му е пречило. За сметка на това му пречат глупавите и простодушни хора, семплостта и простотата, които ужасно много го дразнят. Не понася и мъже с тесни дънки и скубани вежди. Ако някой иска да привлече вниманието му, трябва да покаже ум, става ясно още от отговорите на Азис. А най-красивата жена на света е неговата 65-годишна майка, като тя е единствената важна жена в живота му.

Азис не се притеснява да признае, че редовно забравя текстовете на песните си, когато е на участия. Певецът обаче отдавна си е изработил успешен начин за справяне с подобни ситуации. "Подавам микрофона на публиката и тя знае текстовете по-добре от мен самия", разкрива фолкаджията. Причината за забравянето може да е и голямото натоварване на Азис. В края на юли той показа клипче от болницата, където е на системи заради преумора. Въпреки неприятната случка попфолк кралят посочва, че лекарите трябва да го вдигнат на крака за броени часове, за да може вечерта да изпълни ангажимента си за участие в дискотека в Студентски град.

Няколко дни след неприятната случка певецът публикува снимки как разпуска край басейна, посочвайки, че вече е човек на възраст, цели 44 години, и има нужда от повече почивка. В същото време певецът непрекъснато пътува, подготвя и прави шоупрограми и не му остава достатъчно време за релакс. За щастие Азис вече се чувства добре и продължава да радва феновете си с медения си глас. Въпреки това, ако му се отдаде възможност за цял месец да си почива, певецът би избрал да отиде във Флорида, и то сам, за да е истински пълноценна почивката. И докато слънчевият американски щат му е фаворит, Азис споделя, че най-ужасният за него град е Лондон.

Кралят на попфолка не пропуска да похвали за пореден път жанра, посочвайки, че никога не би го заменил с някой друг. Доказателство за това са "милиардите гледания" на парчетата му, посочва изпълнителят. Най-новото от тях е стара песен на нов глас. Азис пуска записаното преди 11 г. парче "Мразиш" с нов аранжимент. То е посветено на жълтите журналисти, които често пишат небивалици за него.

Певецът хвърля бомба, като казва, че не харесва творчеството на Фреди Меркюри, а за Бионсе се изцепва, че тя е залязваща звезда, която прави отчаяни опити с последния си албум да се върне в играта. Тийнидолът Джъстин Бийбър въобще не го интересува и остава напълно незабележим за родната звезда, припомня HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).