Бившата на Рачков се принуди да работи, трудно било да се живее без "инжекция" от 15 бона на месец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 27.06.2023
21396
Анита Димитрова, бившата половинка на Димитър Рачков, най-накрая е решила да започне работа. Допреди няколко месеца на блондинката изобщо не й се налагаше да се труди, но откакто е разделена с актьора, явно е закъсала за пари.

Силиконката посрещна скромно и рождения си ден в средата на юни. Миналата година, когато още беше с комика, тя празнува с шумно парти и много гости в лъскав ресторант, но сега се е задоволила със семпла вечеря с най-близките си.

Ето какво сподели хубавицата навръх личния си празник: "Днес празнувам рожден ден и с гордост ви съобщавам за новата си професионална стъпка! Започвам работа, която ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. От днес нататък ще се занимавам като брокер на недвижими имоти, където ще съчетавам своите умения и страст към тази индустрия. Рожденият ден е перфектният момент да обявя новата си работа, защото вярвам, че най-добрият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас професионални си успехи и развитие. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази кариерна стъпка. Благодаря на всички мои колеги, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада".

Според запознати Анита още няма нов мъж до себе си, но Рачков бързо-бързо е успял да я замени.

В момента той е обвързан с 39-годишната сладкарка Камелия Андонова. Говори се, че е напълно възможно увлечението му по чаровната брюнетка да е причина за разлъката с бившата.

Комикът обаче отрича да има намесени трети лица в раздялата му с новоизлюпената брокерка, пише "Уикенд". 

Популярният артист има няколко дълги връзки зад гърба си, но нито една не е приключила с брак. От първата си жена Христина той има син Димитър Рачков-младши, който вече е в тийнейджърска възраст. Навремето майката на детето му го заряза заради тогавашния му приятел Евтим Милошев. Най-обсъждани бяха отношенията на Рачков с Мария Игнатова, която пък впоследствие се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата прочутият бургазлия е в прилични отношения с всичките си бивши и казва, че няма драма между тях.

Близки до комика твърдят, че той много угаждал на Анита по време на връзката им. Пръскал по нея над 15 бона месечно – осигурявал й дизайнерски чанти, обувки и дрехи за хиляди левове. Освен всичко друго, плеймейтката се ширела в просторната му къща, разположена на близо 300 квадрата край  Панчарево. Сега тя жалела най-вече за това, че се наложило да свали нивото, а не толкова за самия Рачков, с когото имаха цели 24 години разлика във възрастта.

За да предизвика внимание към себе си, Анита публикува в социалната мрежа снимка с чаровен младеж, който я целува по бузата. Тя написа и коментар към кадъра: "Мъжът на моето сърце". "А така! Бъди с по-млади мъже, а не с дъртаци!", "Поне ти е набор!", пишат фенове на красавицата. Всъщност обаче не става въпрос за ново гадже, а за брат й, който я е дарил с красив букет по случай рождения ден.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6855):
17.05.2024 Днес празнува едно от "златните" момичета на Нешка Робева
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
Още новини от Любопитни новини:
Лили Иванова отслабна видимо
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Знаете ли защо една от най-големите италиански продукции се снима...
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Велико! Яни Янков е на финал в най-голямото музикално шоу на Балк...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).