Благо Джизъса с ново амплоа - влиза в светлината на прожекторите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:27 / 31.05.2023
1556
Животът на Благой Георгиев е изпълнен с много интригуващи моменти и неслучайно е любим персонаж за медиите. Джизъса доказва това с поредното си разкритие - ще става актьор в театъра.

Победителят в "Сървайвър" влиза в представлението "Спанак с картофи" заедно с неговите приятели Кирил Ефремов и Иво Аръков. Комедията наднича в съблекалнята на тримa футболни съдии преди и след мача, където спортистите спорят за жени и постове. Новината Георгиев сподели в ефира bTV.

"Ще влизам в малка част от постановката, за да свикна. Всеки месец по 7-8 представления ще има. Ще играя себе си, но трябва да се подготвя. Много ми е интересно и е предизвикателство за мен. Когато ми предложиха много се нахъсах. Все пак съм донякъде подготвен - всички футболисти сме малко или много актьори на футболния терен и симулираме", коментира с новата си усмивка от пловдивска клиника взелият 150 бона от победата си в "Сървайвър".

"Все още не съм мислил за какво ще ги харча. Там бях заради усещането, емоцията, преживяването и адреналина, не само за битката за награда", уклончиво каза Благой Георгиев.

Той отговори на и на "свещения" въпрос има ли кой да му пере гащите. Препратката беше към бившата му изгора - фолкпевицата Татяна, която по време на снимките на риалити формата буквално му переше гащите на екзотичния остров Доминикана.

"От едно пране на гащи вижте какви новини излизат. В "Сървайвър" Татяна переше не само моите, но и на другите гащите. Но се написа, че само моите е прала. Не съм в онзи период. От 20 години живея сам, така че съм свикнал", посочи Георгиев, явно визирайки, че не живее с майка си и сам се оправя.

Уклончиво Георгиев отговори и на въпроса дали вече е разведен и свободно ли е сърцето му. "Всичко, което се пише за мен, не отговаря на истината", загадъчно каза Благой.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).