Цеци Красимирова се омъжи с ужасно тежка и скъпа рокля

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
21:52 / 09.12.2020
1491
Евгения Борисова бе дизайнерката, на която Цеци Красимирова се довери, за да ушие най-специалната рокля в живота и - тази за нейната сватба. 

 

В своя публикация в мрежата, Борисова разкри подробности около нейната направа и сподели, че всъщност това е най-сложната и най-скъпата рокля, която е шила в нейната професионална кариера. Транспортирането и до Испания, пък станало с помощта на Тир, за да не бъде повредена.

 

Самата дизайнерка разкрива, че не е имала ограничения в бюджета, като според запознати роклята-бижу е струвала поне 50 000 лева. И е тежала 35 кг, с които Красимирова стоически е издържала над 8 часа. 

Роклята е била ушита за около 4-5 месеца в отделна стая, "скрита от погледите на любопитковци и за да не излязат папарашки снимки".  "Когато влизах в стаята, бях боса, защото на практика роклята изпълваше почти цялото студио и ме беше страх да не се замърси подът. Докато я шиехме, слагахме ръкавици за да не я изцапаме, защото много често от шиенето на ръка се пробивахме с иглите и течеше кръв.За да занесем роклята до машината за шиене /само машина с двоен транспорт/ бяха необходими трима. Двама носеха и държаха огромната конструкция, а един управляваше машината. При една от пробите видяхме, че 30 кг закачени на колана са непосилни за носене /дори само за два часа/ само от кръста и талията, затова създадохме укрепителна конструкция като тиранти, но от материала на роклята, чрез които разпределихме тежестта между талията и раменете".

За направата на роклята са поръчани 600 метра специални щраусови пера с най- голямата дължина/нарича се PLY20/, за да не се вижда сатенената лента на обикновенните щраусови ленти и всичко е било пришито на ръка. Кристалите върху роклята, корсета и бюстието също са ръчно пришити и тежат около 7 кг. Всяка проба продължавала над 2 часа. "За да занесем роклята до машината за шиене/ само машина с двоен транспорт/ бяха необходими трима. Двама носеха и държаха огромната конструкция, а един управляваше машината.", разкрива дизайнерката. А за транспортирането на роклята до Испания е нает ТИР.

Виж коментарите (5)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).