Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Чудо: Светлана стопи шкембето на Гущеров!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:41 / 17.08.2020Коментари (1)1853
©
Доскоро Християн Гущеров не можеше да се похвали с хубаво тяло. Преди 4-5 лета папараци изловиха милионерския наследник да друса разплути телеса на плажа, а снимките не бяха никак приятни за окото. Днес обаче младият татко е видимо отслабнал и в по-добра форма отвсякога. Запознати издават, че това се дължи на настоящата му съпруга Светлана, която се грижи за него и му готви само здравословни манджи. 

Докато беше женен за фолк певицата Мария, Християн често отнасяше подигравки от недоброжелатели заради огромного си шкембе. С втората си съпруга обаче разцъфна, отслабна и изглежда много по-приятно. Той видимо е свалил поне 10 кила под зоркия поглед на половинката си, която набляга на нисколарочините ястия. 

Г-жа Гущерова открай време стриктно следи теглото си и изпада в паника, ако мине над 48 килограма. Тя не крие, че се харесва много слаба, но отрича слуховете, че страда от анорексия. В момента бившата плеймейтка е бременна с второ дете и си позволява някои волности в менюто, но пак се старае да приема предимно леки и полезни храни. Християн също започнал да се грижи повече за тялото си покрай половинката си и неусетно стопил голяма част от излишните мазнини. Сега милионерът спокойно може да се показва на плажа, без да отнася един куп подигравки за огромния си корем. 

Светлана и съпругът й все още се опитват да пазят в тайна, че очакват още едно бебе. Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят през есента. Първата бременност на Гущерова премина с усложнения, а дъщеря й стоя известно време в кувьоз след раждането. Затова сега семейството предпочита да не акцентира върху личния си живот. 

Любопитна подробност е, че личната астроложка на Светлана предсказала точно кога ще забременее с второ дете. Хубавицата с много естетични корекции следва стриктно съветите на звездите и за важни събития винаги проверява дали влиянието на планетите е благоприятно. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, досега никога не е бъркала в прогнозите си – предрекла й кога ще се омъжи, кога ще роди за първи път и кога ще зачене отново. 

Г-жа Гущерова е категорична, че никога няма да покаже децата си в социалната мрежа. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази щерка си Анелия - Добромира от любопитните погледи, така ще направи и с бебето, което очаква.

"Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал!", заяви Светлана. 

Бившият еротичен модел се надява в бъдеще наследниците й да поемат по съвсем различен път от нейния и да наблягат на учението. Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията. "Искам децата да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!", споделяла е Светлана. 

Гущерова твърди, че с мъжа й Християн винаги са мечтали за голямо семейство и не изключват възможността да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя повторно веднага щом дъщеря й навърши годинка.  Светлана вярвала, че хлапетата с малка разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството още не издава пола на очакваното бебе, но според запознати развълнуваният татко се надявал да е момче, писа "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: