Дарина Павлова се отказа от Дубай, заживя в Америка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:34 / 27.05.2021
2838
След като напусна Рим и изкара повече от година в Дубай, Дарина Павлова заживя във Флорида и отново изненада последователите си в социалните мрежи с решението си.

Дипломираната актриса се наслаждава на слънчевите лъчи в Маями и е чест посетител на един от най-скъпите местни ресторанти "Милос", където вечерят американски милионери.

Дарина е в трескава подготовка и за своя 58-и рожден ден на 30 май, който ще посрещне с грандиозно парти с отбрани гости и фойерверки. По всяка вероятност за него ще пътуват и някои известни българи, с които Мадам Мулти е близка от години.

А през лятото ще стегне куфарите за кинофестивала в красивия пристанищен град Иския в Италия, който тази година ще се проведе от 17 до 27 юли.

На него по традиция се събират знаменитости от световната филмова и музикална сцена, а Дарина е традиционно желан гост на партитата. Паметливи си спомнят как в предишни години Мадам Мулти по цял ден беше в компанията на топ продуценти и дъщерята на Фил Колинс – актрисата Лили Колинс.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство и е в тесен контакт с израелско-американския основател и главен изпълнителен директор на "Милениум Филмс“ Ави Лернер, който прави основно екшън филми.

Освен това Мадам Мулти работи по различни проекти на един от най-богатите мъже в Близкия изток Акрам Микнас, който е свекър на доведената й дъщеря Венцислава. Микнас притежава огромна империя в хотелиерската индустрия, бизнеса с недвижими имоти и е собственик на една от най-мощните рекламни агенции в Дубай.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).