Диляна Попова разкри тайната си за перфектно тяло

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:31 / 11.06.2023
1186
Дилянa Πoпoвa наистина изглежда перфектно, но изобщо не paзчитa единствено на добрите си гени, а се старае много, за да поддържа форма. Манекенката от години спазва строг режим на хранене и спортува усилено. Поне три пъти седмично посещава фитнес залата, където се поти над уредите по два часа. Редовно разпуска и с бокс. Тя има личен треньор, който да я мотивира и нахъсва. "Строг е като учител, стяга ме и ме амбицира", коментира хубавицата.

Когато забележи, че е леко напълняла, синеоката брюнетка веднага намалява порциите и внимава с какво се храни. “Благодарение на спорта си позволявам да хапвам каквото обичам, но стигне ли се до сваляне на някой и друг килограм, започвам спазването на простичък и резултатен режим –фитнес и лунна диета", споделя Диляна.

Тя от години не консумира месо, само риба. Обича още зеленчуци и сирена. Когато е в режим на отслабване, напълно изключва въглехидратите.

"В началото нямах намерение да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че се чувствам по-добре. Мое бивше гадже не ядеше месо - покрай него и аз се запалих", разказва Попова. Тя открила и интересна книга за храненето, от която научила много. С кръвна група А+ разбрала, че най-подходящи за нея са рибата и яйцата.

"Съобразявам се и с цикъла на Луната – започвам диета, когато тя намалява. За една седмица заедно с тренировките свалям 2-3 килограма", твърди звездата. Лунната диета й помага още зa пpeчиcтвaнe. “Така се изхвърля излишното количество вoдa в opгaнизмa, ĸoeтo ни ĸapa дa ce чyвcтвaмe пoдyти и oтeĸли. Cъвeтвaм гopeщo дaмитe дa я изпpoбвaт пoнe вeднъж, peзyлтaтитe cи cтpyвaт", ĸaтeгopичнa e ĸpacaвицaтa.

Попова казва още, че режимът й включва две хранения на ден. Cyтpин зaĸycвa овесени ядки с банан или друг плод, следобед хапва салата или омлет със зеленчуци. Обикновено го прави към 17-18 часа. Не яде късно вечер, защото й става тежко .

Що се отнася до кожата, Диляна се доверява на специалистите в популярна клиника, които се грижат за лицето й. Тя е рекламно лице на центъра за красота и повечето процедури й излизат без пари. Манекенката е признавала, че навремето си поставяла хиалуронов филър в устните, но не харесала резултата и го разградила. Сега обаче отново си е слагала, но по-прецизно.

Бившата на Блатечки е споделяла и интересна бабина рецепта, с която поддържа кожата си блестяща и сияйна. Тя не е свързана със скъпи кремове или забъркване на каши с продукти от кухнята. Необходима е единствено много студена вода. Всяка сутрин манекенката измива лицето си 12 пъти с ледената течност. После прави лек масаж и нанасяла хидратиращ крем. Тя е категорична, че този метод работи безотказно, защото студената вода свива порите и освежава лицето.

Тайните за красота на Диляна наистина са ефективни, защото на 41 години  тя изглежда по-добре от всякога. Явно и раздялата с Асен Блатечки й се отразява чудесно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6855):
17.05.2024 Днес празнува едно от "златните" момичета на Нешка Робева
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
Още новини от Любопитни новини:
Тези популярни Тик Токъри вече имат втора рожба
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Звездите бързо влизат във форма, ето как
Тежка психологическа травма е причина за напълняването на Гаро
Известна красавица с повод да почерпи днес: Нямам време да остаря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).