Дните на Цитиридис в бТВ са преброени! Ето кой ще го смени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:28 / 14.04.2022
1410
"Дъ Шоуто“ – първокласен хумор, поднесен от най-добрите и любими комедийни актьори на поколения българи, очаква зрителите в новия забавен формат, който ще разтърси ефира на bTV от 2 май. Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова ще гарантират доброто настроение пред екраните под режисурата на Димитър Митовски, съобщиха официално от телевизията. Това накара зрители да мислят, че дните на "Шоуто на Николаос Цитиридис“ са преброени и от май в делничните вечери ще гледаме хората на Нейков.

Дъ Шоуто“ е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България. Актьорите ще влязат в класически събирателни образи и ще коментират актуални теми в комичен "сблъсък“ с коректно чувство за хумор. Взаимоотношенията между персонажите и развитието на сюжетни линии помежду им ще бъдат под формата на комедийни скечове, а "ням свидетел“ на забавните превъплъщения ще бъде разбира се… телевизионното студио.

С "Дъ Шоуто“ Би Ти Ви прави крачка в полето на един вълнуващ жанр, какъвто е пародията, с амбицията да предложим на зрителите новаторско забавно съдържание. Познатите майстори на хумора се събират в един нов телевизионен формат и със своя талант ще надградят представите ни за забавление в делничните вечери.“, коментира г-н Христо Хаджитанев – програмен директор на Би Ти Ви.

Съчетанието от скечове, автентични образи и актьорски импровизации, чрез които най-добрите комедийни актьори в България ще разкажат какво се крие зад успеха на едно истинско телевизионно шоу,  правят "Дъ Шоуто“ уникално и различно от всички останали забавни предавания в България.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).