Драма в едно от най-обсъжданите семейства! Разделят ли се Алекс и Дани?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:17 / 28.12.2020
1758
По Коледа освен чудеса, понякога се случват и не много приятни неща, някои от които изискват трудни решения. Такова се канят да вземат Даниел Петканов и Александра за връзката си, която мина през серия от перипетии, голяма част от които с публичен отзвук.

В своя Инстаграм профил Лудия репортер качи пост, който предизвика бурни реакции сред последователите му, а причината е, че е болезнено откровен не само в него, но и във видео, качено в You Tube канала на двойката, от което става ясно заедно ли са още.

"Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата...

Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца.

Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория.

"Карти долу" е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", гласи написаното от Петканов.

Припомняме, че двамата се ожениха в риалити формата "ВИП Брадър" през 2017-та, а в началото на миналата година Александра роди момченце, пише Шоу блиц.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).