Дует "Ритон" изненадаха почитателите с нова песен. Катя: Успя да ме накара да се съблека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:18 / 08.07.2021
3408
Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете новото видео на дует "Ритон" към новата им песен "Брой до три", защото това, което ще видите, ще ви накара да се изпотите.

Катя и Здравко правят такова мощно завръщане след паузата заради пандемията от коронавирус, че свят ще ви се завие. Най-успешният български дует представи преди броени часове видеото към шестата песен от новия си албум, чийто сюжет прилича повече на късометражен филм.

Катя и Здравко до този момент имаха хубава традиция да представят новите си песни по време на пищните концерти в НДК, както щяха да направят и миналата година, но ситуацията в страната този път осуети плановете им. Но не ги спря да измислят даже още по-въздействащ начин да докоснат феновете си.

Във видеото, което вече предизвиква небивал интерес в официалния You Tube канал на дуета, има танци, веселие и една гореща любовна история, която Катя и Здравко пресъздават със завиден актьорски майсторлък в компанията на част от "Ангелите на Ритон". Освен тях актьорски умения показаха още и Алекс Нушев, който е автор на музиката и аранжимент на "Брой до три", както и Драго Драганов - автор на текста на песента.

Любопитна подробност е, че "Ритон" работят за първи път с режисьора Николай Скерлев, от когото са повече от впечатлени и като професионалист, и като човек. "Успя да ме накара да се съблека за първи път по бански в клип, защото принципно съм по-притеснителна в това отношение. Съгласих се с думите: "Само, ако ме направиш много красива", споделя с типичното си колоритно чувство за хумор Катя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20
Митове за ябълковия оцет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).