Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една от най-богатите българки с пределно откровено признание
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 14.09.2020Коментари (1)2078
©
"Мама щеше да е много щастлива за това, което ще направя - мисля, че като зъболекар мога да помагам на хората повече, отколкото да лекувам душите им, като ме гледат във филмите. Благодаря и на друга жена в живота ми - Дарина Павлова"...

Думите са на 35-годишния красавец Джулио Берути, който само преди ден сподели, че се отказва от актьорската кариера, за да облече бялата престилка на дентален специалист.

"Неее, това не е честно, Джулио, на кого ни оставяш? Италия те обожава, какво ще правим без теб", сърцераздирателно увещаваха фенките на синеокия красавец да не се отказва от професията, в която е от години насам, но той бе категоричен: "Засега това е на сърцето ми. А като всеки италианец следвам първо него, после слушам разума", отвърна им Берути с усмивка.

Отново рамо в новото поприще на Джулио му дава Мадам Мулти - Дарина Павлова, която става негов бизнес партньор и в това начинание. Красивата казанлъчанка не за първи път помага на любимия си, като лобира за него пред ВИП продуценти и актьори. Самата тя също имаше период на преосмисляне след ковид кризата, когато разпродаде излишното си имущество и вече очаква първите си приходи от нови начинания.

В момента и Дарина, и Джулио нямат официална сериозна връзка. От три години насам 35-годишният Джулио търси "голямата любов" по думите му. След аферата със Силвио Берлускони и г-жа Мулти не е афиширала мъжко присъствие до себе си освен Берути, на когото е и продуцент.

Любовта между двамата неведнъж е поставяна под въпрос - заедно ли са, или не са, а само преди месеци се появи твърдение, че са сгодени и се готвят за сватба. Уликата - публикувана от Павлова снимка на хванатите им ръце, като на нейния безимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия. Фотосът е придружен с пояснението: "Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време". Снимката предизвика бурни коментари.

Малко след това последва и обяснение - бижуто действително било подарък от красавеца на Дарина, но двойката няма планове да минава под венчило. Берути е по-млад от Павлова с 21 години. Роден е в Рим. Италианецът има диплома по дентална медицина. Баща му е хирург, майка му е също медицинско лице. Актьорската си кариера стартира от тв реклама. На 21 г. се явява на кастинг за малка роля в сериал и я получава. След това се снима в "Дъщерята на Елиза", сериал, с който става световноизвестен. Лентата е излъчвана и у нас.

В продължение на няколко години преди Дарина бленуваният от жените италианец привидно е във връзка с австрийската актриса Франческа Кирхмайр, но през 2017 г. таблоидите разкриват, че те не са заедно, и то доста преди да излязат снимките, на които мацката е с друг мъж.

Междувременно Джулио е изловен през ден да посещава площад "Пополо" в Рим, където е домът на Дарина Павлова. Той й идва на гости по късни доби, а си тръгва на другия ден, хващат го папараците.

Дарина пък го включва в актьорския състав на филмите, които продуцира, като "Непобедимите 3", има и блестящо изпълнение със Силвестър Сталоун. Иначе красавецът най-обича сцените, които го разкриват пред зрителите напълно, иначе казано - без дрехи. "Нямам проблем с голотата, харесва ми така да си ходя. Дори у нас го правя, от кого и защо да се крия", споделя пред журналистите Берути.

Любимото занимание на италианеца извън артистичните му ангажименти е да поправя коли и мотоциклети. С негов приятел дори открили малка компания, която се занимава с това малко преди пандемията. "Когато изцапам ръцете си, се чувствам в мир със себе си. И съм щастлив", казва Джулио.

И докато той продължава да търси истинската любов, Дарина Павлова вече е наясно, че я е изживяла. "Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг. Той ми даде всичко. Бяхме си достатъчни. Даже не беше нужно да си говорим. Но животът продължава и него го няма. Остава само споменът", споделя с въздишка една от най-богатите българки, цитирана от "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БРАВО НА АГЕНТ АНТЕНА Павлова е разкрита като съдържател на явочна квартира "Антена" на Шесто управление на ДС за борба срещу идеологическата диверсия от април 1989 г. Тя е разкрита в качеството й на член на Надзорния съвет на Гранд хотел "Варна" АД, като представител на "ПИ ЕФ ЕЙЧ СИ ЛИМИТИД" - Вадуц и член на Надзорния съвет на хотел "Интернационал" АД, в София. Според документите на ДС Павлова е вербувана за сътрудничество към отдел 01 "Художествено-творческа интелигенция" на идеологическото управление. По това време тя е прави своите първи стъпки като актриса. Материалите за нея са унищожени на 30 януари 1990 г., ден след разпореждането на тогавашния министър на вътрешните работи ген. Атанас Семерджиев за тайно прочистване на досиетата на Държавна сигурност. ДАРЯ не е права,че Илия -Зъбчето е най-голямата и любов.Зъбчето имаше голяма любов с една гимнастичка и много харесваше ели от ЦК на Комсомола. Зъбчето найстина командваше България.Въпроса е откъде взе милионите:от закриването на ЦСКА?от Дойнов и Нордекс?Или от Максуел.Каква е ролята на неговият ментор Патриков за Мулти и СИК и ВИС и ГРУ ,които създаде. Цацаров защо не разследва произхода на парите на мулти?Ще има ли закон за отнемане на имуществото на престъпните фирми от 90 те като Мулти,СИК,ВИС,777,Капитал,аполо болкан ,банките на ДС и други или фирмите на КГБ са неприкосновени? Това е Българияяяяя
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: