Елена се оказа истинската победителка от "Ергенът"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
13:59 / 12.06.2023
60156
Елена не спечели сърцето на ергена Евгени, но взе славата и стремително забогатя след шоуто. Татуираната мадама се скъсва да рекламира най-различни стоки. Това, разбира се, носи на редакторката солидни приходи. Нещо, с което победителката Валерия не може да се похвали. От близо месец Елена е заливана с предложение да стане рекламно лице на техните брандове, научи "България Днес“.

Редакторката почти всеки ден промотира най-различни продукти - обувки, дънки, аксесоари. Елена е търсена от най-големите компании. А причината е много проста - тя се превърна в любимка на зрителите със своята искреност. Едва ли основната амбиция на Елена е била да бъде рекламно лице на десетки марки. Но след като не успя поне засега да грабне сърцето на Евгени, това си е някаква утеха. А победителката Валерия не е търсена от никого и промотира само своя приют за бездомни кучета. Напоследък пък се заговори, че между моделката и пианиста Евгени има търкания и двамата си дават кратка почивка един от друг.

"Не съм с разбито сърце. Затворила съм страницата с Евгени, особено след като изгледах епизодите. Чувствам се дори победителка, след като видях някои неща. Няма връщане назад“, обясни наскоро в интервю Елена. Тя разбира, че ще е част от шоуто, в последния момент.

Получава обаждане с положителен отговор 3 седмици преди да започнат снимките. Елена признава, че е чела специална книга за подготовка. "Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана - 24 сезона. Научих много образи. Това ми помогна страшно много“, добави още редакторката.

Виж коментарите (5)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес
Ексцентричен рапър от Швейцария спечели "Евровизия" 2024
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).