Емили сложи край на спекулациите дали е джендър

Автор: Симона Димитрова
Коментари (0)
08:51 / 20.01.2023
735
Емили Йорданова, по-скоро позната като Емили Тротинеткаджийката, сложи един път завинаги край на "спекулациите" дали е мъж, жена, бисексуална, асексуална, джендър, или всички други полове за които се е представила до сега, видя Plovdiv24.bg.

В своя профил в социалните мрежи Емили използва за пореден път колоритна собствена снимка, на която е сложила стикер, на който пише, че сексът е забранен, а отдолу е написала "Аз съм асексуална!". Асексуалност означава липса на сексуално желание и влечение или липса на желание за секс. Понякога може да се смята и за липса на сексуална ориентация, нещо за което Емили многократно смени собственото си мнение. 

"Вече е Решено! Аз съм Асексуална! Цели 21 години се чудех каква ми е сексуалността!?  Но ето, че днес вече се осъзнах!", написа Емили в профила си в Инстаграм. 

"Дори и когато започнах връзката си с Мелиса/Тихомир през 2021 година - аз изобщо не исках самия акт! Чак на 6-ия месец му дадох и само заради него, да го зарадвам и колкото да го успокоя! Но това не означава, че аз съм нямала чувства към него! Аз, въпреки че мразя половия акт, съм с голямо сърце и много страстна душа!".

"Вече прекратявам да искам интимност с мой тип жени, които харесвам! Просто ще искам приятелство с други жени, но без интимност. Нещат,а от които ще имам нужда от моите близки приятелки, ще са следните: прегръдки, целувки, галене по гърба, ръцете и краката, сядане в скута на жената и омилкване".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).