Емо Чолаков е огорчен след раздяла с отпаднала двойка в "Един за друг"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:27 / 18.04.2021
15931
Поредна двойка завинаги се раздели с романтичното предизвикателство "Един за друг“ по NOVA. Напрегнат вот между участниците определи това да бъдат Здравка и Мирослав, на които малко не им достигна да преминат играта със скритото условие и по този начин заеха мястото на първите номинирани за тази седмица. Вчерашната загуба на Яница и Момчил от отбора на Денислава и Даниел ги изпрати за трети път на елиминации. Почти единодушно, мнозинството отново реши участието си във формата да продължи емоционалното семейство от Силистра.

Водещият Емо Чолаков не скри огорчението си от раздялата с отпадналата двойка. Той им пожела да останат винаги един до друг и да отнесат със себе си само спомена за най-доброто. "Здравка, това шоу губи една личност с уникално чувство за хумор, гарнирано с щипка неподправена разпалена любов. Миро, ти си душа човек и искрено отдаден на своята любима. Ще ни липсвате със сигурност“, каза още той.

Без да може да овладее емоциите си, Мирослав сподели, че е изключително щастлив да бъде част от преживяването "Един за друг“. Той изрази искреното си желание да продължи да се виждат с участниците и навън. "Искам да благодаря на всеки един от вас. Не всичко беше цветя и рози, но вярвам, че имахме и много хубави моменти. Благодаря за прекараното време заедно, пожелавам на всички успех“, допълни Здравка.

Състезанието във вилата на любовта продължават само шест двойки. Какви вълнуващи предизвикателства им предстоят и ще отстъпи ли приятелството пред печелившата стратегия?

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).