Ето ги луксозните коли на родните ВИП мацки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:03 / 08.06.2022
839
Наричат ги "бръмчалки" по много причини, които няма нужда да ти обясняваме. Те са едни от най-известните жени в България, които се бият в гърдите, че са постигнали всичко напълно самички. Е, ние не подлагаме на съмнение твърденията им... все пак сами си намират спонсорите, пише Vbox. 

Ето няколко родни мацки, които се фукат със скупи автомобили, които са им подарени. Един съвет преди това обаче - милички, бъдете сигурни, че сте го вързали този богаташ, че после си взема подаръците обратно!

Мария

Марето скача, търси, рови и все намира топ мъже. Умее ги тя нещата в любовните взаимоотношения и омайва мъжете, а в това няма нищо лошо. Всеки заслужава любов и половинка в живота, но за Мария легенди се носят. Всеки мъж ѝ подарява по една кола, а тя задължително се фука в нета. Миньончето получи като подарък "Ферари“ от своя съпруг Мирослав. С мощната кола се похвали самата певица, като сподели няколко снимки и кратки видеа. Според запознати цената на подобна спортна кола варира между 450 и 500 хил. лв. Интересно е някой изобщо проверява ли как купуват такива коли? Или от една институция казват: "Логика... Няма!?".

Яна Димитрова

Половинката на Петко Димитров - Яна, също кара супер автомобил. Мацката обикаля столицата с чисто нов "Мерцедес". Клюката е, че Петко е подарил колата на Яна, но двамата са от толкова години заедно, че е напълно нормално да бъде така.

Николета Лозанова

НиЛо залага на немското качество и кара огромен "Мepцeдес". Половинката на Ники Миxайлов сама шофира по разбитите булеварди, но калата прави сериозно впечатление. Цената не е никак малка и със сигурност с екстрите минава 300 000 лева.

Анджелина Атанасова

Плеймейтката Анджелина, която нашумя само с домашното си порно, влиза в отбора на жените, каращи скъпи коли. Силиконката шофира немска кола за хиляди, но родин таблоиди твърдят, че колата е подарък от богат любовник, но сексбомбата не разкрива подобни детайли. Възможно е и сама да си е купила колата, защото има бизнес с дрехи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).