Ето я целувката, която всички предусещаха във "Фермата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:18 / 25.10.2021
1237
След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха край печката, двама от участниците във "Фермата“ най-накрая свалиха задръжките. Строителят Виктор и бившата стюардеса Цвети се целунаха страстно пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния момент с дюдюкания и аплодисменти.

До романтичната сцена се стигна, след като барманът Ивайло провокира Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже чувствата си към красавицата. Докато строителят се колебаеше какво точно да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм.

"Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство“, коментира развълнувано Лора, най-младата участничка в риалитито. Още в началото на месеца стана ясно, че Виктор и Цвети не са безразлични един към друг. Виктор сподели, че има приятелка, но държи младата жена в тайна, а във Фейсбук все още се води "необвързан".

След като влезе във "Фермата" и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си вече 30 дни. "Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. "Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен в първите дни на октомври.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).