Феноменални участници в следващия сезон на "Игри на волята"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:22 / 16.06.2022
903
Започнаха снимките на едно от най-интересните риалити предаванив в телевизионния ефир “Игри на волята: България“.

Първите заснети кадри по традиция разкриват красотата на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. Те обещаха на зрителите изключителен каст и още по-трудни игри на Арената, която в този момент очаква новите участници за първата им битка.

“Тази година подборът на участниците е феноменален! Бих казала даже, че всичките са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а голяма част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди", разказа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за голямата награда и ще изпитат волята си до краен предел.

В четвъртия сезон на "Игри на волята: България“ Димо отново ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани битки, през които ще преминат участниците, информира Hotnews. 

“Определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници. Много са комплексни и сложни и изискват различни умения, така че съм сигурен, че битката за победата ще е повече от оспорвана" – сподели той. "Игри на волята: България“ отново ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на зрителите нови приключения и още по-епични битки от септември.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).